W środę się testuję. Ale korci mnie, żeby zrobić to już jutro. Więc muszę się czymś zająć, żeby o tym nie myśleć.A co takiego słoneczko ma sie wydarzyć w srode?
reklama
w kurniku? fajnie jest miec ferie....nic nie robic...nie miec zmartwien....
Nie zaprzeczam, fajnie jest mnieć ferie. Pod warunkiem, że przez pozostałe miesiące roku lubi się pracę z dorastającą młodzieżą gimnazjalną. A ja to bardzo lubię, więc w czasie ferii nie muszę się niczym martwić ani stresować.
Takiej pracy życzę każdemu (nie pracy w szkole oczywiście, tylko pracy, którą się lubi)
electra
Przyjaciolki 2008
monikaaa2 jesli maja zwierzeta, to poprosze - nawet wszystkich przygarne zrob moze jeszcze jeden test,jutro rano, jesli z 3 dwa byly pozytywne, to jakies szanse sa...moze ten trzeci nie zafunkcjonowal??? Ja czekam do konca @ a potem bedziemy sie przytulac....:-)
barefoot lubic prace to bardzo wazne....ja moja uwielbiam...nawet wtedy, kiedy wracam do domu o 3 rano :-)
barefoot lubic prace to bardzo wazne....ja moja uwielbiam...nawet wtedy, kiedy wracam do domu o 3 rano :-)
Nie wiem poczekam jeszcze troszke moze nie zagnizdziła sie fasolka w brzusiu. No jesli nie chce tym razem bedzie musiała nastepnym bo zamierzam ostro trenowac no i kupic duzooooo testów A ja bede za Was trzymała kciuki bo jesli Wam sie uda bedziecie mamami pazdziernikowymi i wtedy mi mamie listopadowej udzielicie wieleeee rad odnosnie porodu hehehehe
Iwonaka
cierpliwie oczekująca
Witajcie Kochane dzis biore pierwsza tabletke anty z nowego opakowania po @ rozmawialam dlugo dlugo na temat Bejbisia z R.. ale niestety nie dal sie przekonac.. ze zwgledu na prace obecnie nie mieszkamy razem a on chce byc przy nas od pierwszych dni ciazy i patrzec jak rosnie mi brzuszek.. prosil bym pomyslala tez o Nim a nie tylko ze ja chce.. No i co przykro mi troszke i siegam po tableteczke niestety..
wanilia_sky
Przyjaciółki 2008
Ivonaka, przytulam ciebie kochana. Może po mału jakoś go przekonasz do dziecka
Czesc kobietki
Iwonko wiesz byłam w bardzoooo podobnej sytuacji i chyba u mnie było o wiele wiecej ale.. jednak naprawde główka do góry jestem pewna ,ze bedziesz mama szybciej niz myslisz. Tylko powiedz dlaczego chcesz znow brac tabletki?
Iwonko wiesz byłam w bardzoooo podobnej sytuacji i chyba u mnie było o wiele wiecej ale.. jednak naprawde główka do góry jestem pewna ,ze bedziesz mama szybciej niz myslisz. Tylko powiedz dlaczego chcesz znow brac tabletki?
reklama
Iwonaka
cierpliwie oczekująca
wlasnie polkelam Monikaaa nie znowu tylko to ciag dalszy..;/ chcialam zaprzestac zeby juz pomalu przygotowywac sie na ciaze ale On prosi zebym jeszcze brala.. eh.. wiem ze chce jak najlepiej ale ja czuje ze to teraz jest najlepszy moment.. Boze dziewczynki mam lzy w oczach tak mi przykro.. nie bralabym nawet wbrew Jemu ale to nie ja, ja tak nie moge bo bede miala wyrzuty do konca zycia.. i tak zle i tak niedobrze.. Monikaaa a jak to bylo z Toba?;*