reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Moj partner niby chciła ale nie teraz bo było pełno ale... moja praca, szkoła itp. zawsze cos było wazniejsze i jakies ale. Sama zdecydowałam iz nie chce brac tabletek i nie brałam ale powiedziałam partnerowi iz nie chce ich brac .Iwonko naprawde ciesz sie ,ze chce byc przy Twoim boku gdy bedziesz w ciazy, wspierac Ciebie i wogole. A tak naprawde to kwestia czasu i mysle ,ze nie długiego napewno bedziesz mama.Jednak nie naciskaj.

reklama
Nie okłamuj swojego ukochanego. Ale jesli nie chcesz nie bierz on równiez powinien myslec o Tobie.Naprawde Iwonko nie wiem co Ci napisac ale mysle ,ze niepotrzebnie sie tak bardzo martwisz. Wiem ,ze tak samo pragniesz dziecka jak ja ale lepiej jesli wspolnie podejmiecie ta decyzje niz bedziesz nalegac a on zrobi by Ciebie zadowolic,a w głebi serca nie bedzie czuł sie gotowy.On chce dla Ciebie i dzidziusia naprawde wiele dobrego.

Monikaaaa dziekuje za te rady.. wiem ze chce jak najlepiej dlatego nie chce Go oklamywac.. i juz mi pomoglas, dzieki:) a z Toba jak to jest? staracie sie?

Hello ja dopiero wróciłam z egzamionków!! Kciuki się przydały i bardzo Wam dziękuję:) wyniki mam miec w srode ale bedzie oki:-)
Myślę że bedziecie sie juz niedługo starały zobacvzycie faceci przemyslą:tak:

Muszę Wam coś powiedzieć testowanko mam dopiero jutro ale z niedzieli na poniedziałek o 3:40 rano zrobiłam test nie mogłam już wytrzymać wyszły dwie II juz do rana nie zasnęłam i dziś w nocy też wogóle nie spałam.Mam ogromny ból lewego jajnika nie wiem czemu?Bolą mnie strasznie piersi czuję że mam spłycony oddech, wzdęty brzuch i niedobrze mi....Mam nadzieję że to przez fasolinkę która zagościła pod moim serduszkiem...

reklama
Do góry