reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

nenius, to juz wszystko wiem :-) czy moze plt sa niskie? Kaszakiem sie nie przejmuj, na pewno bedzie wszystko w porzadku. No a potem juz bedziemy Ci dopingowac w starankach i wspierac tak, jak Ty robisz to dla nas teraz. :happy::happy::happy:

A jesli chodzi o dopisywanie dziewczyn do zamknietego watku, to moglybyscie to robic raz w tygodniu, powinno wystarczyc :-) administratorka nie bedzie miala duzo pracy,a dziewczyny moga tydzien poczekac z pokazaniem swoich i obejrzeniem naszych zdjec. :tak:

reklama
nenius, to juz wszystko wiem :-) czy moze plt sa niskie? Kaszakiem sie nie przejmuj, na pewno bedzie wszystko w porzadku. No a potem juz bedziemy Ci dopingowac w starankach i wspierac tak, jak Ty robisz to dla nas teraz. :happy::happy::happy:

A jesli chodzi o dopisywanie dziewczyn do zamknietego watku, to moglybyscie to robic raz w tygodniu, powinno wystarczyc :-) administratorka nie bedzie miala duzo pracy,a dziewczyny moga tydzien poczekac z pokazaniem swoich i obejrzeniem naszych zdjec. :tak:

Plt??? Nieee, a co to?

Ja mam właśnie za dużo w takich oto pozycjach: P-LCR, czas APTT i RATIO APTT.
Ale nic to, dzisiaj się wszystko wyjaśni.

Co do dopisywania to chyba masz rację :-)

Ja tez jestem, co prawda w pracy,ale przy takiej pogodzie nikt tu dzisiaj nie zapuka,wiec mam duzo czasu na pisanie :-)

Idę się połozyć bo jakieś zmęczenie mnie dopadło, nie mogę usiedzieć na fotelu. I męczy mnie ta niepewność, @ brak, mnie brzuch pobolewa, ale inaczej jak na @. Już bym wolała dostać tą @, niż żyć w niepewności i robić wyliczankę, jestem, nie jestem;-)

Może przydałoby się zrobić jeszcze jeden test??

Zrob jutro rano...moze sie wyjasni, po co masz sie dreczyc?:happy: A teraz odpocznij,poczytaj albo pomarz.....jutro bedzie lepsze :-)

reklama
Dzięki elctra, jutro chyba zrobię test, tylko kto mi go teraz kupi, mój M, w pracy do późnego wieczora a mi się nie chce nosa wychylać poza dom.

Idę na razie poleżeć, może coś wymyślę;-)

Do góry