reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Imagination-fajny nowy suwaczek:-)

Ale znowu naprodukowalyście:-) Kochane przeczytałam wszystko i bardzo Wam dziękuje za kciuki i za porady dotyczące owulacji, temperaturki itd...jestescie niezastapione!!!
Nie moge teraz więcej pisać bo musze wyjśc ale obiecuję odezwac się jeszcze wieczorem. Jutro mamy X-mas party z pracy mojego meza i musze jeszcze postarac się o dodatki do sukienki...bo tak mi sie umyslało, ze czerwone może będą ...do czarnej kiecki:-)A impreza jest bardzo formalna, wiec trzeba jakoś wygladac:wściekła/y:I w związku z tym potrzebuję jeszcze szal i torebkę, butki i sukienkę juz mam:tak:
Ok uciekam bo w centrum im poźniej tym większy tlum teraz przed świętami...a ja i tak długo zwlekałam, z racji ze mąz dopiero konczy teraz pracę a jadę razem z nim.

Kingus daj znac jak wrócisz od ginka-koniecznie!
Sciskam was wszystkie moooocno!

reklama
Hej dziewczyny!!! Kasiulek napewno się uda nastepnym razem...
u mnie temp powyżej 37 trochę brzuch pobolewa ale bardziej plecy, nawet mniej boli niż wczoraj chyba trochę dziwne?! a może to cisza przed burzą i nadchodzi wredna @!!
pozdrawiam was wszystkie kochane!

W.kropeczko jeszcze naszczęście nie ma @ spodziewam się jej jutro czyli 30 dnia cyklu ale ostatnio przyszła 31dc:rofl2: wiec do niedzeli muszę sie powstrzymać od testowania choć już miałam kilka krytycznych momentów z testem w reku:cool: w tym cyklu ale udło mi sie powstrzymać:-D:-D:-D

Cześć dziewczyny!
Prosiłyście o fluidki - oczywiście wysyłam (zakładając że ta moja ciąża to prawda :-) Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy! :tak:).

A w ogole jakoś nie najlepiej się czuję... Nie wiem co z pracą, jestem daleko od domu, sama. Prawie nie cieszę się z dzidziusia, i to tez mnie martwi :-(. Poprzednim razem byłam w euforii, a teraz... taka obojętność. Nie rozumiem tego!

Cześć dziewczyny!
Prosiłyście o fluidki - oczywiście wysyłam (zakładając że ta moja ciąża to prawda :-) Nie uwierzę, dopóki nie zobaczę na własne oczy! :tak:).

A w ogole jakoś nie najlepiej się czuję... Nie wiem co z pracą, jestem daleko od domu, sama. Prawie nie cieszę się z dzidziusia, i to tez mnie martwi :-(. Poprzednim razem byłam w euforii, a teraz... taka obojętność. Nie rozumiem tego!
kochana przesyłaj przesyłaj te fluidki!!! nie martw się bo ciąża jest napewno a martwić sie nie powinnaś głowa do góry!!! pozdrawiam

Cześć dziewczyny!

kochana przesyłaj przesyłaj te fluidki!!! nie martw się bo ciąża jest napewno a martwić sie nie powinnaś głowa do góry!!! pozdrawiam

reklama
Czesc kochane:-Dja dopiero wrocilam do domku bylam w pracy potem jazdy no i jestem przepraszam kochane ale nie zdaze nadrobic wszystkich dzisiejzych postow za duzo tego a musze sie jeszcze troszke przygotowac do jutrzejszego egzaminu:tak:

Tzrymajcie za mnie kciuki a ja z gory nie dziekuje zeby nie zapeszac:-D

Do góry