Agniesiak85
Fanka BB :)
Dziewczynki co z Wami? Piszcie:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja robie pranie i z doskoku bawie sie z synem i siedze na forum cały czas mnie ciągnie w podbrzuszu aż momentami zapiszczę
ogolnie ok.
... planujemy z mężem na dzis romantyczny wieczorek! taki prezencik mi wysatrczy bo ostanio pełno ludzi u nas a dziś tylko my!
No to wypadłam z forum. Brak czasuuuuuuuuu
Przytulać też sie nie ma kiedy, z M nie robiliśmy tego dobre trzy tygodnie
Betka pozytywna, w poniedzialek druga. Oby bylo wszystko ok, bo bardzo zle sie czuje. :-( Bol brzucha nie pozwala mi na normalne funkcjonowanie
Dzieki Kropciu za zainteresowanie
Pozdrawiam Was moje Kochane
My rowniez wybieramy sie dzis na imprezke.:-)
Wczesniej wiec zwinelam sie z pracy zeby przygotowac sie troszke.
U mnie tez temp.37 i troszke.Wyczytalam jednak,ze ona spada dzien przed okrsem a nawet w tym samym dniu.:-(
Dzis jakos przestalam chyba wierzyc:-(ze moze sie udac w pierwszym miesiacu naszych staran.
Brzuch boli mnie jak na okres ( tylko wczesniej niz zwykle) i do tego plecy.
Policzylam sobie jeszcze raz kiedy powinnam dostac okres i wydaje mi sie to wiecznoscia, wypada mi dopiero 11 grudnia. Nie czuje sie ani zmeczona, nie mam wrazliwych piersi i zapachy mi nie dokuczaja. Pierwszy raz w zyciu mnie to martwi.hehe Nie chce sie nawet zastanawiac w jaki sposob powiedzialibysmy Rodzince, bo obawiam sie ze nie bedzie nas to dotyczylo. Tak fajnie jednak by bylo. Po raz pierwszy od trzech lat bedziemy spedzac swieta w Polsce, z Rodzinka. Super prezent bylby pod choinke, lepszego wymarzyc bym sobie nie mogla.
Wam zycze pieknych i zdrowych fasolinek.;-)
Agniesik moja kochana u mnie luzik zaraz goscie sie beda schodzic i prezenty mikolajkowe beda dzis bardzo ie mialam czasu bo caly dzisn w kuchni przesiedzialam a tak ogolnie wporzadku czekam do poniedzialku
Kropeczka dziekuje bardzo mam nadzieje ze imprezka sie uda
czyli jutro już powinnam raczej nie krwawic tak?
w.kropeczka u mnie wszystko po staremu. 4 gru mialam tutaj swoja pierwsza wizyte u lekarza. U mnie to juz koniec 7 tyg a planowany termin porodu 19 lipiec:-) . I wszystko byloby ok gdyby nie te ciage mdlosci az boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie ale ja jej oddam;-) jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek 10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki ciekawe jakie to uczucie
A swoja droga czy nasza droga kolezanka ADOLFINKA zapomniala juz o nas?
Dziewczyny jesteście kochane że tak we mnie wierzycie i tak dobrze mi życzycie.
Ja również rozdałabym Wam po maleństwie
dziewczyny POMOCY zaczełam delikatnie krwawić:-( poszłam do łazienki zrobić siku i troszke mi poleciało krwi. Czy to @ ??? W podbrzuszu co chwila mnie ciągnie, nie boli. nie wiem co myśleć ale podłamałam sie strasznie :-(
Wyczytałam tylko gdzieś że W pierwszym trymestrze dochodzi do zagnieżdżania się jaja płodowego w błonie śluzowej macicy.Może to spowodować lekkie bądź śladowe krwawienia/plamienia, które jednak często nie niosą ryzyka ani dla matki ani dla płodu i zazwyczaj nie mają znaczenia dla dalszego rozwoju ciąży.
tak mi smutno..
jestem rozdarta... :-(
Olcia a moglabys wkleic jakas fotke swojego saloniku??
Szukam pomyslu :-) Chcilabym jakies zmiany ,bo tak juz mam zadlugo.
Dzis jakos przestalam chyba wierzyc:-(ze moze sie udac w pierwszym miesiacu naszych staran.
Brzuch boli mnie jak na okres ( tylko wczesniej niz zwykle) i do tego plecy.
Policzylam sobie jeszcze raz kiedy powinnam dostac okres i wydaje mi sie to wiecznoscia, wypada mi dopiero 11 grudnia. Nie czuje sie ani zmeczona, nie mam wrazliwych piersi i zapachy mi nie dokuczaja. .
w.kropeczka u mnie wszystko po staremu. 4 gru mialam tutaj swoja pierwsza wizyte u lekarza. U mnie to juz koniec 7 tyg a planowany termin porodu 19 lipiec:-) . I wszystko byloby ok gdyby nie te ciage mdlosci az boje sie pomyslec ze w swieta nici z jedzenia. Moja dzidzia jest jak widac bardzo wybredna i zlosliwa bo meczy mamusie ale ja jej oddam;-) jak tylko przyjdzie na swiat. A do kraju jade juz w ten wtorek 10 mam wizyte u mojego gina wiec bede mogla juz posluchac serduszka mojej fasolinki ciekawe jakie to uczucie
A swoja droga czy nasza droga kolezanka ADOLFINKA zapomniala juz o nas?
Ja niestety nie pomogę