reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

agalotta...hihi, co ty kochanie piszesz, przytulanka i staranka o złej porze? jak ma sie udac to sie uda....u mnie były staranka 1 raz w cyklu i mam Wikę....potem 2 razy w cyklu i mam aniołka i teraz 1 raz w cyklu i mam kruszynke w brzuszku...wazne byście sie odprężyli i traktowali akcje dzidziuś jako przyjemnosc a nie obowiazek....może niech m weźmie witaminki na wzmocnienie plemniczków...mój po brał witaminki specjalne dla męzczyzn i miał taka potencje, ze hohoooo

reklama
agalotta...hihi, co ty kochanie piszesz, przytulanka i staranka o złej porze? jak ma sie udac to sie uda....u mnie były staranka 1 raz w cyklu i mam Wikę....potem 2 razy w cyklu i mam aniołka i teraz 1 raz w cyklu i mam kruszynke w brzuszku...wazne byście sie odprężyli i traktowali akcje dzidziuś jako przyjemnosc a nie obowiazek....może niech m weźmie witaminki na wzmocnienie plemniczków...mój po brał witaminki specjalne dla męzczyzn i miał taka potencje, ze hohoooo
o jej zazdroszcze ci zeby tak u wszystkich sie dalo a skad wiedzialas ze masz owu? i co to za witaminki dla m wesprzyj rada kolezanke:-)

przepraszam dzewczynki ale nie jestem w stanie przeczytac wszystkiech postow, mam tak zalane oczy lazami ze nic nie widze :-(
Moj kuzyn zabil sie dzisiaj na motorze :no: mial zaledwie 18 lat :-(
same tragenie w mojej rodzinie, dopiero co moj brat ledwo uszedl z zyciem po potraceniu przez autobus to teraz jeszcze gorsza tragednia :no:

w kazdym badz razie testy digital kupilam mam nawet dwa, zrobie prawdopodobnie w weekend....

Baaardzo, baardzo mi przykro slonce :-:)-:)-(
Brak slow:-(

A ja jestem wsciekła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: niech juz przyjdzie ta cholerna @ i całkowicie pozbawi mnie złudzeń .
Mi wczoraj spadła tempka z 36,80 do 36.60 a dziś się podniosła do 36.75, czuję , ze juz mi jest coraz bardziej goraco , uszy i policzki poprostu mnie palą...:angry::angry::angry:. ( na @)
Wiem ze przyjdzie @ ale jednak dopuki jej nie ma to tli sie we mnie jeszcze iskieerka nadzieli:-:)-:)-(.
Taka jestem gupia - juz myslałam, ze się uda w tym m-cu bo jajeczkowanie było ze zdrowego jajnika, przytulanki przed owu i w trakcie owu i co ta ma znaczyć wszystko...............................................

My tez myslelismy no ale jak teraz bedzie dzidzia to musimy tu jeszcze pobyc troszke.
powiem Ci ze dzisiaj latam siusiu jak glupia, bola mnie cycuchy i kluje w brzuchu, ty tez tak masz? dzisiaj co chwila dotykam piersi by sprawdzic czy napewno bola, ale jestem glupia co:rofl2: ale chyba jestesmy w ciazy:-)

Siusiu, latam jak oszalala od przeszlo 2-ch tygodni.
Dzisiaj w nocy to chyba rekord pobilam. Wstawalam co 2 godziny (a polozylam sie o 20.00 :zawstydzona/y:)
Cycuchy tez mnie pola po bokach ale tylko przy dotyku, wiec staram sie nie dotykac :rofl2:
Co do brzucha to czasami mnie pobolewa (wtedy sie ciesze bo wiem ze dzidzia rosnie :-) ) a czasami to zupelna cisza (wtedy sie zamartwiem czy wszystko jest ok :baffled:)

Ogolnie to caly czas sie martwie bojac ze ta wspaniala banka mydlana peknie :sorry2:
Juz chcialabym byc pewna, ze wszystko jest dobrze, ze dzidzia rosnie zdrowa:tak:
ale tej pewnosci nikt nam nie da, wiec zostaje mniec nadzieje :-)

A tak na dziendobry (pomimo strasznych wiesci od Lilu19 :-() cieszczie sie dniem dziewczyny, moze dzisiaj wydarzy sie cos wspanialego :-D
Zycze Wam tego z calego serca :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
pysia510 kochana a co to za zly humorek no tak od rana :-)
o temp nie bede dyskutowac bo sie nie znam jesli chodzi o reszte to mnie tez to wkurza tez sie przytulalam przed owu w trakcie i nic sama nie weim o co w tym wszystkim chodzi pixella77 pisala ze ona przytuja sie raz w trakcie cyklu i ma juz gromadke a my co ? jedyne co nam pozostaje to zacisnac zeby poplakac troche z bezsilnosci w poduche jak nikt nie widzi a od rana sie usmiechac i miedz nadzieje i tegi ci zycze trzymam kciuki za nas wszystkie

Napisał Lilu19
przepraszam dzewczynki ale nie jestem w stanie przeczytac wszystkiech postow, mam tak zalane oczy lazami ze nic nie widze :-(
Moj kuzyn zabil sie dzisiaj na motorze :no: mial zaledwie 18 lat :-(
same tragenie w mojej rodzinie, dopiero co moj brat ledwo uszedl z zyciem po potraceniu przez autobus to teraz jeszcze gorsza tragednia :no:

w kazdym badz razie testy digital kupilam mam nawet dwa, zrobie prawdopodobnie w weekend....

Współczucia:-:)-(

agalotta nie mam gromadki (choć bym chciała), to moja 3 ciaza a dziecko mam jedno, druga poroniłam w lipcu, teraz jestem 3 raz w ciązy...
za pierwszym razem nie planowalismy, była wpadka w 14-15dc bo m mnie dopadł z zaskoczenia a jak pytał sie czy może to sie zgodziłam...o owulce nie myslałam choć o tym, ze moge byc w ciazy rozmawialismy juz tego samego dnia po drodze do pracy...świadomie zdecydowalismy się wpaść.... za drugim razem robiłam testy owu i staranka były w 17dc, a za trzecim razem zrobiłam testy owu i wyszły mi II 14dc, więc owu w 15-16dc a postaralismy sie dopiero 17dc rano bo wcześniej bardzo mnie podbrzusze 3 dni bolało i nie bylam w nastroju na przytulanka......

a co do witaminek to dawalam mu androvit ostatnio bo mówił, ze słabo sie czuje, był przemeczony i postanowiłam wzmocnic jego siły witalne :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziekuje dziewczynki za wyrazy wspolczucia :-(
och to zycie jest niesprawiedliwe i okrutne :angry:
do mnie jeszcze do konca nie dotarlo ze juz niegdy nie zobacze kuzyna :no: nawet na pogrzebie mnie nie bedzie, czego najbardziej nie moge sobie darowac :wściekła/y: i jeszcze wczorajsze slowa mojego brata ze wolalby zeby on zgina przy tym potraceniu a nie ze kamil nie zyje bo przeciez on dopiero poznawal smak doroslego zycia a juz przyszlo mu odejsc do aniolow :-(
NIKT NIE ZNA DNIA ANI GODZINY :baffled:

Ps. dzisiaj robilam test i oczywiscie NOT PREGNANT...
juz sama nie wiem co myslec o tych dwoch cieniech drugiej kreseczki ..... zatestuje jeszcze w weekend.

Ostatnia edycja:
Do góry