reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

Witajcie! Jestem tutaj nowa. Staramy sie z mezem o dzidzie juz 6 miesiąc i nic :( coraz mniej wierze w to ze sie nam uda. Dziewczynki jak tu sie wstawia suwaczki - ja tez chce miec takie ładne jak Wasze?

Ostatnia edycja:
reklama
Aple no to fajnie ze udalo sie wywolac @!!! teraz trzymam kciuki za badania hormonkow , noi zeby po @ pojawila sie w cyklu owulka a potem II i fasolka!!! Super, ze tak Cie potraktowali tutaj w przychodni! trafilas chyba na fajnego GP! Milo sie czyta, jak piszesz ze lakarz tak fajnie ci powiedzial ze tu sie zajma toba i zrobia co potrzeba by pomoc:-) Informuj nas na biezaco jak postepy ida! PS. Gdzie masz taka fajna przychodnie? bo Ty chyba tez w Londynie jestes....tak?

!
Ja nie mieszkam w Londynie,( bylismy tam na poczatku naszej emigracji przez 2 tyg i wiecej juz nie chce tam wrocic)osiedlismy niedaleko przepieknego miasta Cambridge.Uwielbiam to miejse, kocham zielen i przesten.... Czuje sie bardzo dobrze w tym klimacie:tak::tak: ale moje hormonki czegos tutaj nie lubia i dlatego tak mieszaja:wściekła/y:hmmm
Mam nadzieje ze dla Ciebie juz na dniech zaswieci zielone swiatelko:-):-):-)
I naprawde sprobuj te testy digital

36_1_67.gif

Witajcie! Jestem tutaj nowa. Staramy sie z mezem o dzidzie juz 6 miesiąc i nic :( coraz mniej wierze w to ze sie nam uda. Dziewczynki jak tu sie wstawia suwaczki - ja tez chce miec takie ładne jak Wasze?

Witaj :-)
powodzenia w starankach :-)
A suwaczek wsadza się tak:
1.wchodzisz na strone z suwaczkami np. Suwaczki i grafiki – ciąża, ślub, urodziny – podpisy, sygnatury na forum, bloga, stronę www
2. wybierasz jaki chcesz suwaczek
3 wpisujesz tam wszystkie dane jakie chcesz mieć na suwaczku
4 jak już jesteś w ostatnim etapie to pojawiają ci się rozne adresy. nam jest potrzebny Kod BBCcode ten z url, kopiujesz ten adres (cały) i wklejasz do podpisu (w ustawieniach jest->edytuj sygnature->w okienko "twoja sygnatura")
po tych zabiegach suwaczek powinien sie pojawic :-):-):-)

dobrej nocy dziwczyny my wlasnie z mezulkiem obalilismy butlr pysznego francuskiego winka - tak zeby zapomniec :) ... oj czuje ze bedzie bedzie goraco tej nocy
:rofl2:;-):-D
trzymam mocniutko kciuki za te co testuja jutro rano
zycze tlusciutkich II

buziaki

Aple no to fajnie ze udalo sie wywolac @!!! teraz trzymam kciuki za badania hormonkow , noi zeby po @ pojawila sie w cyklu owulka a potem II i fasolka!!! Super, ze tak Cie potraktowali tutaj w przychodni! trafilas chyba na fajnego GP! Milo sie czyta, jak piszesz ze lakarz tak fajnie ci powiedzial ze tu sie zajma toba i zrobia co potrzeba by pomoc:-) Informuj nas na biezaco jak postepy ida! PS. Gdzie masz taka fajna przychodnie? bo Ty chyba tez w Londynie jestes....tak?

!
Ja nie mieszkam w Londynie,( bylismy tam na poczatku naszej emigracji przez 2 tyg i wiecej juz nie chce tam wrocic)osiedlismy niedaleko przepieknego miasta Cambridge.Uwielbiam to miejse, kocham zielen i przesten.... Czuje sie bardzo dobrze w tym klimacie:tak::tak: ale moje hormonki czegos tutaj nie lubia i dlatego tak mieszaja:wściekła/y:hmmm
Mam nadzieje ze dla Ciebie juz na dniech zaswieci zielone swiatelko:-):-):-)
I naprawde sprobuj te testy digital

36_1_67.gif

Apple-a jaki ty ten test owu. kupowałas - czy clearblue czy jakiś inny?
Ale Ci fajnie, ze masz etap Londynu już zas soba...ja tez kocham zielen, przestrzen i ciszę...dlatego tu w Londynie sie męczę na maksa...no ale tak wyszło, a z uwagi na pracę mojego M. nie ma szans na przeporwadzke do jakiegos mniejszego miasteczka:-(
A w Cambridge rzeczywiscie jest magicznie!!!! byłam tam jak na razie 2 razy - raz latem, a raz jesienią i wtedy bardzo mi sie podobalo, nawet dużo bardziej niz w Oxfordzie...choc to tez ciekawe miasteczko...

Ok kochane, uciekam do spania, bo srodek nocki...a ja buszuje w sieci:-) ale mialam dzisiaj plotkarska noc z kolezanka i tak sie to wlasnie konczy...2.30am - a ja na nogach...

TRZYMAM KCIUKI ZA TESTUJACE!!! ...(mam nadzieje, ze nie zaspię z gratulacjami!)

Buzka!

No wlasnie zauwazylam ze u mnie na bb jakas glupia godzina wyskakuje...chyba dziala tu jeszcze letni czas:-) bo u mnie jest teraz 2.30, w Polsce 3.30 a na bb pojawia sie 4.30...widac forum zyje własnym rytmem:-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczynki!ja juz po tescie(oczywiscie negatymnym).@ ciagle nie ma ,ale napewno sie pojawi.bole brzucha jak na @ juz minely.nic z tego nie rozumiem.jest mi smutno i niedobrze.robilam test digitalny,wiec nie mogl sie pomylic.:-:)-:)-(

Do góry