reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starające się 2008

A ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam ten test. No i dupa blada :no: Jest jedna czerwona krecha i ani śladu drugiej :-(Chyba muszę przejść na myślenie, że nie chcę mieć drugiego dziecka, może wtedy się uda.

reklama
Klaudio ja jeszcze mam 9 dni ale czuje że nic tego w tym miesiącu.Podjęłam decyzję nie będę tak intesywnie myślała ale to trudne nawet bardzo.A kiedy masz termin@?

Pragne Was kochane poinformowac ze dziś na teście jest różowa druga kreska! (Nie jest taka mocna jak testowa ale jest mocniejsza niż była!)

O matko nie wiem czy mam się cieszyc czy jeszcze troszkę poczekac z tym świętowaniem bo przecież okres miałabym dostac dopiero 23 (a w zeszłym miesiącu to spóźnił się tydzień)...

Słyszałam taką opinię tutaj na forum, że podobno jak test wychodzi wcześniej pozytywny to na dziewczynkę? To prawda? Ja bardzo pragnę córci...

PS. Termin porodu wg kalkulatora na BB wychodzi na 1.10.2008 czyżbym otwarła tym samym październik?

No to gratuluję gorąco!!! Ciesz się, ciesz :tak:. A co do córeczki przy wcześniejszym teście to u mnie akurat się sprawdziło :-D, ale nie wiem czy to nie przypadek :confused:

A ja dzisiaj nie wytrzymałam i zrobiłam ten test. No i dupa blada :no: Jest jedna czerwona krecha i ani śladu drugiej :-(Chyba muszę przejść na myślenie, że nie chcę mieć drugiego dziecka, może wtedy się uda.

Klaudia :elvis::elvis::elvis:, a może jeszcze nic straconego? Może to chłopczyk i dlatego test jeszcze negatywny? ;-)

reklama
Wicie jak by się teraz wszystkim staraczkom udało zafasolkować to nasz wąteczek by umarł :baffled:. A tak to będziemy dalej się wspierać i poprawiać sobie humorki przy tych okrutnych @ ;-):-D
Tylko się nie martwcie tym że ta @ idzie bo to tylko tymczasowe jest :tak::-)

Ja już też czuję że nic nie czuję się ciążowo :baffled::-D

Do góry