reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ja miałam jedną biochemiczna druga przez wysokie TSH a trzecia ciążę w 14tc przez wysokie TSH i ataki padaczkowe. Od 4 lat nie umiem zajść w ciążę. Dlatego mam nadzieję że teraz się udało bo ten cykl jest jakiś inny pojawiają się w tym cyklu rzeczy których nie miałam od początku miesiaczkowania.

reklama
Ja miałam jedną biochemiczna druga przez wysokie TSH a trzecia ciążę w 14tc przez wysokie TSH i ataki padaczkowe. Od 4 lat nie umiem zajść w ciążę. Dlatego mam nadzieję że teraz się udało bo ten cykl jest jakiś inny pojawiają się w tym cyklu rzeczy których nie miałam od początku miesiaczkowania.
to 3mam kciuki za Ciebie tez !

U mnie @ za jakieś 6 dni, po ostatnich wynikach olałam ten cykl zupełnie i trochę odetchnęłam dzięki temu (miarą odetchnięcia jest to, że w ogóle nie mam chęci robienia testu, a zwykle już parę dni po owu mnie korciło :p ). W kolejnym cyklu pomiędzy 11 a 13 dniem muszę się zjawić u lekarza na sprawdzenie drożności, boję się, że tam kipnę z bólu :D
W ogóle któraś z was polecała macę, no więc bierze mój facet i biorę ja i muszę wam powiedzieć, że dostałam taki power po tych kapsułkach, że szok, polecam :D

@O'Hara o której masz/miałaś wizytę?
Nadal trzymam kciuki.
My juz po. Dzidzia zdrowa ale nadal płeć nieznana. Ostatnio lekarz mówił że na 80 % dziewczynka. Dziś w ogóle nie pokazało nic. Wazy 266 g.[emoji4][emoji173]

@O'Hara o której masz/miałaś wizytę?
Nadal trzymam kciuki.
My juz po. Dzidzia zdrowa ale nadal płeć nieznana. Ostatnio lekarz mówił że na 80 % dziewczynka. Dziś w ogóle nie pokazało nic. Wazy 266 g.[emoji4][emoji173]

Miałam wizytę o 8:30 :) wszystko jest gites! Synuś jak w mordę strzelił, jestem przeszczęśliwa :) cieszę się, ze u Ciebie tez jest ok :)

reklama
Do góry