O'Hara
Fanka BB :)
Gratuluję dziewczyny niech Wam dzidzki rosną zdrowo
Dziękuję i trzymam kciuki za Twoje powodzenia!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję dziewczyny niech Wam dzidzki rosną zdrowo
I jak tam? Robilas bete czy nastepny test?Biore acard
Robiłam w środę wyszła ponad 80 dziś idę znowu żeby zobaczyć czy rośnie, xdI jak tam? Robilas bete czy nastepny test?
Super gratulacje!!!Robiłam w środę wyszła ponad 80 dziś idę znowu żeby zobaczyć czy rośnie, xd
Dziewczyny, jakie macie doświadczenia z hsg? Robiłyście? Dostalam od lekarza receptę na ketonal jedynie + pyralgina, mam to wziąć przed badaniem, ale nie lubię takich piguł i się zastanawiam z jednej strony, czy to faktycznie tak strasznie boli, że jest sens to łykać... Ale z kolei znajoma, która miala niedrożność praktycznie odpłynęła z bólu na fotelu:O
Ja miałam robione shsg, tutaj masz mniej więcej różnice opisaną: Link do: » Sonohisterosalpingografia (Sono-HSG) Femmed
I nie bolało mnie nic, a nic. Ani przed, ani po, ani w trakcie.
O, to pocieszające, że cię nie bolało[emoji4] Też będę miała sono. A miałaś drożne obydwa jajowody? Bo narazie z relacji, które słyszałam to wynika, że jak są drożne, to nie boli, a jak niedrożne to jest masakra. W sumie na logikę no to tak może być)
Mam uraz do takich zabiegów od momentu kiedy jak mialam przez jednego konowała nieudolnie wypalaną na żywca nadżerkę, brrr.
O, to pocieszające, że cię nie bolało[emoji4] Też będę miała sono. A miałaś drożne obydwa jajowody? Bo narazie z relacji, które słyszałam to wynika, że jak są drożne, to nie boli, a jak niedrożne to jest masakra. W sumie na logikę no to tak może być)
Mam uraz do takich zabiegów od momentu kiedy jak mialam przez jednego konowała nieudolnie wypalaną na żywca nadżerkę, brrr.