Jotka_
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cos tam widac po cichu gratkiCześć dziewczyny Zobacz załącznik 977917
Nie wytrzymałam i zrobiłam teraz jeszcze jeden ten Pink super czułyCos tam widac po cichu gratki
No widać kreskę. Powtórz z rana test. Po cichu już gratuluję. Który masz dzisiaj dc? Jesteś przed czy po terminie @?Nie wytrzymałam i zrobiłam teraz jeszcze jeden ten Pink super czuły Zobacz załącznik 978223
Wszystko będzie w porządku. Ja poronilam 3 razy i mam nadzieję że w końcu się udało i to właśnie będzie w tym cyklu. Ale to się okaże za parę dni jak miesiączka nie przyjdzie.No ja się absolutnie nie nastawilam. Raczej postawiła na sobie krzyżyk. Ale teraz myślę że będzie super... No chyba że znowu nie utrzymam
bedzie dobrze ! mysl pozytywnie :*No ja się absolutnie nie nastawilam. Raczej postawiła na sobie krzyżyk. Ale teraz myślę że będzie super... No chyba że znowu nie utrzymam