Loli05
Fanka BB :)
Pelen romanticMy mielismy pokoik[emoji6]
Była w nim kanapa, fotel, stolik z gazetkami, stojąca lampa i umywalka[emoji14]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pelen romanticMy mielismy pokoik[emoji6]
Gdyby nie plama ze spermy na kanapie byloby przyjemnie[emoji23]Pelen romantic
O'hara polecala akupunkture.nie no wiesz ja mam juz takie podejscie ze jak sie uda to sie uda a jak nie to trudno,po ostatnich przejsciach juz sie troche moj instynkt ochlodzil,moze wlasnie przez to ze tak sie fiksowalam przy kazdym bolu ukluciu itp.zdrowo sie odzywialam dbalam o siebie a i tak dupa wyszla. Teraz jesli sie uda to juz na luzie bede bo nie mam juz sily ba takie nakrecanie
My mielismy pokoik[emoji6]
O'hara polecala akupunkture.nie no wiesz ja mam juz takie podejscie ze jak sie uda to sie uda a jak nie to trudno,po ostatnich przejsciach juz sie troche moj instynkt ochlodzil,moze wlasnie przez to ze tak sie fiksowalam przy kazdym bolu ukluciu itp.zdrowo sie odzywialam dbalam o siebie a i tak dupa wyszla. Teraz jesli sie uda to juz na luzie bede bo nie mam juz sily ba takie nakrecanie
Polecałam i ciagle się tego trzymam. Pierwsza inseminacja bez akupunktury i dupa blada, druga z aku i zaskoczyło. Ja wierzę, ze to mi bardzo pomogło, psychicznie tez się czułam duuuuuzo lepiej po tym, już zawsze i na wszystko będę próbować akupunktury w pierwszej kolejności
Hmm mam dosłownie pod nosem gabinet akupunktury, pomyślę o tym
No pomysl, pomysl! Mysle, ze to jest więcej warte niż te wszystkie żele, suplementy i jeszcze jakie tam wspomagacze z reszta jak już wielokrotnie wspominałam, działanie akupunktury na problemy z płodnością są naukowo udowodnione [emoji851][emoji851]
Ile u was kosztuje taka wizyta akupunktury?ja sobie wygooglalam i mam pod domem gabinet,wyslalam mejla z pytaniem o cenyNo pomysl, pomysl! Mysle, ze to jest więcej warte niż te wszystkie żele, suplementy i jeszcze jakie tam wspomagacze z reszta jak już wielokrotnie wspominałam, działanie akupunktury na problemy z płodnością są naukowo udowodnione [emoji851][emoji851]
A co to za praca?co potrafisz??zaintrygowalas mnieTak, tak, ja jak najbardziej wierzę w te dalekowschodnie metody, bo jestem troszkę z nimi związana zawodowo i widzę efekty takich działań (co prawda nie w kwestii niepłodności, no ale widzę jak to działa). W sumie zabijcie mnie, ale nie wiem dlaczego o sobie samej nie pomyślałam w tej kwestii na poważnie...Zaraz sobie przeprowadzę to, co potrafię i tak cały miesiąc będę się dźgać, zaszkodzić nie zaszkodzi