Loli tak mi przykro [emoji24] tulam[emoji9]Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bijea nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.
reklama
O'Hara
Fanka BB :)
Gratulacje kochana [emoji7] przypomnij który to tydzień u Ciebie?
Wg om 7+2, wg usg 7+3
martini6
Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bijea nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.
Co Ty piszesz... fuck ! Współczuje mocno ! Trzymaj się i się nie poddawaj kochana jesteśmy z Tobą !!
flor87
Super kochana lez i lez i nic nie rob [emoji16]Zobacz załącznik 949080
No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
flor87
Caly czas mi mega przykro ze Tobie sie nie udalo i myslalami jestem z Tobą! :-****Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bijea nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.
Loli05
Ja jestem,i mysle ze @ na Dzien Kobiet to taki kobiecy bardzo prezentDziękuję i nawzajem
Ja dostałam @ na dzień kobiet, ale wczoraj kwiatka więc bilans zerowy.
A tak w ogóle to co tu tak cicho? Tylko ja jeszcze zostałam że staraniami od niepamiętnych czasów?
reklama
flor87
Ja tez jestem, osz ci prezent; byle nie bolaca @ ;-)Dziękuję i nawzajem
Ja dostałam @ na dzień kobiet, ale wczoraj kwiatka więc bilans zerowy.
A tak w ogóle to co tu tak cicho? Tylko ja jeszcze zostałam że staraniami od niepamiętnych czasów?
Podziel się: