martini6
Fanka BB :)
Cieszę się ze wszystko w miare oki i trzymam kciuki za badania!
Nie dziękuje a jak u Ciebie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę się ze wszystko w miare oki i trzymam kciuki za badania!
U mnie to totalnie bez zmian. Po 2 monitoringach wszystko cudnie ale ciazy nie ma. Zeszly cykl nie bylam u gina bo odpuscilam a i tez mialam grype 2 tyg . Ide 18 na wizyte, zapytac sie co robimy dalej, moze drożność bo raczej dalsze monitoringi sa bez sensu, bedzie juz po owu wiec na bycie mama w 2019 sie nie zalapie .Nie dziękuje a jak u Ciebie ?
U mnie to totalnie bez zmian. Po 2 monitoringach wszystko cudnie ale ciazy nie ma. Zeszly cykl nie bylam u gina bo odpuscilam a i tez mialam grype 2 tyg . Ide 18 na wizyte, zapytac sie co robimy dalej, moze drożność bo raczej dalsze monitoringi sa bez sensu, bedzie juz po owu wiec na bycie mama w 2019 sie nie zalapie .
ja juz sie smialam na innym wątku ze pewnie nasze dziecioki nie wybierają sobie tylko miesiąca ale i rok a musisz przyznać ze 2020 ładniej brzmi niż 2018 czy 2019Nie jesteś sama ja tez raczej się już nie załapie na 2019. Przykre, ze ani na 2017, ani 2018 ani 2019 ... heh życie. Ważne ze walczymy dalej !!! Musimy !
ja juz sie smialam na innym wątku ze pewnie nasze dziecioki nie wybierają sobie tylko miesiąca ale i rok a musisz przyznać ze 2020 ładniej brzmi niż 2018 czy 2019
I wiesz co tego sie trzymajmy[emoji16]Hahahh no tak tak ma to sens [emoji23]
Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bijea nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.Zobacz załącznik 949080
No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]
Gratuluje sliczna dzidzia!chociaz tobie sie udalo,a mialas tyle plamien.Ja wczoraj zauwazylam male brazowe plamki i w szpitalu powiedzieli ze serce juz nie bijea nie mam krwawien itp.czekam na poronienie.
Gratulacje kochana [emoji7] przypomnij który to tydzień u Ciebie?Zobacz załącznik 949080
No jest mały rozrabiaka, serduszko bije, ale ciąża jest zagrożona. Mam leżeć, dostałam skierowania na badania krwi i moczu i czwartek za tydzień znowu wizyta. Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze [emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120][emoji120]