reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Nie jest dobrze, mam czarne upławy ze skrzepami także mysle, ze już jest jednak po wszystkim. Do lekarza idę jednak w środę rano, mój gin dzisiaj nie pracował a jutro pewnie nie bedzie miejsca, bo jest śledzik wiec tutaj wszyscy pracują tylko do 12, ale ogolnie nie spieszy mi się już. Miałam czas żeby się wyryczeć i jestem przygotowana na najgorsze! Spoko, uwierzcie mi ze przez ostatnie kilka lat przeżyłam gorsze tragedie i nie zamierzam siedzieć i biadolić i nad tym. Skoro tak się stało tzn, ze tak miało być, lepiej teraz niż później albo w ogole... urodzić chore. Jestem zdeterminowana do dalszego działania, Bóg chyba nie wie z kim zadarł, choćbym sobie ku**a miała to dziecko z drewna wystrugać to będę je miała!!! [emoji16] także spoko jest!! Nie współczujcie mi proszę... wiem, ze wam przykro, ale przecież ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy... ;)
[emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8][emoji8]ściskam Cię mocno

reklama
Nie jest dobrze, mam czarne upławy ze skrzepami także mysle, ze już jest jednak po wszystkim. Do lekarza idę jednak w środę rano, mój gin dzisiaj nie pracował a jutro pewnie nie bedzie miejsca, bo jest śledzik wiec tutaj wszyscy pracują tylko do 12, ale ogolnie nie spieszy mi się już. Miałam czas żeby się wyryczeć i jestem przygotowana na najgorsze! Spoko, uwierzcie mi ze przez ostatnie kilka lat przeżyłam gorsze tragedie i nie zamierzam siedzieć i biadolić i nad tym. Skoro tak się stało tzn, ze tak miało być, lepiej teraz niż później albo w ogole... urodzić chore. Jestem zdeterminowana do dalszego działania, Bóg chyba nie wie z kim zadarł, choćbym sobie ku**a miała to dziecko z drewna wystrugać to będę je miała!!! [emoji16] także spoko jest!! Nie współczujcie mi proszę... wiem, ze wam przykro, ale przecież ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy... ;)
Dobre podejscie! Lepiej teraz niz pozniej,no i chociaz wiesz ze sie udalo zaplodnic a to duzo,a to ze cos tam sie zle podzielilo to sie kazdemu moze zdarzyc,wiec jakies plusiki sa

O'hara ja tylko dodam ze z corka ktora stracilam w 14 tyg tez od samego poczatku (terminu miesiaczki) mialam plamienia ktore rozwinely sie w czarne krwawienie ze skrzepami. Skrzepy byly male ale sporo az w ktorys dzien podczas siedzenia na toalecie poszedl taki wielki i dostalam krwawienia zywa krwia, bylam pewna ze to koniec. A potem jakos tydzien pozniej bylo ok, potem znow krwotok... plamienia do 10-11 tyg. U mnie to byly objawy krwiaka. Ciaza mimo to byla utrzymana, zakonczyla sie z calkiem innego powodu.

O'hara ja tylko dodam ze z corka ktora stracilam w 14 tyg tez od samego poczatku (terminu miesiaczki) mialam plamienia ktore rozwinely sie w czarne krwawienie ze skrzepami. Skrzepy byly male ale sporo az w ktorys dzien podczas siedzenia na toalecie poszedl taki wielki i dostalam krwawienia zywa krwia, bylam pewna ze to koniec. A potem jakos tydzien pozniej bylo ok, potem znow krwotok... plamienia do 10-11 tyg. U mnie to byly objawy krwiaka. Ciaza mimo to byla utrzymana, zakonczyla sie z calkiem innego powodu.

No zobaczymy co tam w trawie piszczy, różne historie chodzą po ludziach ;)

Ja największego doła miałam po tym jak na forum sporo osób mi mówiło: na bank ciąża, rób test, rób test. Strasznie się wtedy nakręciłam...
Dlatego z wami mi lepiej, bo wiecie tak jak i ja, że ta na bank ciąża to na 99% nie ciąża[emoji51]
Więc Martini nie nakrecam cię jeszcze bardziej, tylko trzymam kciuki i czekam z niecierpliwością do jutra!!
A ja nadal trzymam za Ciebie kciuki i to baaardzo mocno, życząc Tobie i pozostałym staraczkom tej upragnionej ciąży !!! [emoji173]

@O'Hara co tam u Ciebie ? jak się czujesz?
@martini6 żyjesz słońce?

Żyje żyje kochana. Dziękuje za pamięć [emoji8] musiałam troszkę odpocząć od forum a ze dużo się działo w pracy to jakoś nawet nie miałam czasu. U mnie bez zmian jedziemy za tydzień w piątek na kolejne badanie męża nasienia a potem do gina co dalej i albo stymulacja ale in vitro.... wiec cóż jestem na razie w zawieszeniu. @ ma być za dwa dni wiec czekam cierpliwie :p i już się nie nakręcam w tym cyklu [emoji23]

reklama
Żyje żyje kochana. Dziękuje za pamięć [emoji8] musiałam troszkę odpocząć od forum a ze dużo się działo w pracy to jakoś nawet nie miałam czasu. U mnie bez zmian jedziemy za tydzień w piątek na kolejne badanie męża nasienia a potem do gina co dalej i albo stymulacja ale in vitro.... wiec cóż jestem na razie w zawieszeniu. @ ma być za dwa dni wiec czekam cierpliwie [emoji14] i już się nie nakręcam w tym cyklu [emoji23]
Cieszę się ze wszystko w miare oki i trzymam kciuki za badania!

Do góry