reklama
flor87
Fanka BB :)
Loli jak tam kochana :-**?Tzn ze nie ma bicia serca,ale moje cialo nie kuma ze juz sie ciaza nie rozwija.wiec uwazam ze chyba najgorszy rodzaj poronienia,bo siedze z martwym zarodkiem,i czekam az sie cos ruszy.jak nie ruszy przez jeszcze z tydzien lub dwa to pojde na lyzeczkowanie..
flor87
:-* tule mocno :-*Ja tez się witam w dzień kobiet w 1 dc z @ [emoji19]
Loli05
U mnie bez zmian,ale juz staram sie nie myslec o tym i wracam do normalnosci,czeka mnie wizyta w szpitalu i pewnei sie umowie na zabiegLoli jak tam kochana :-**?
O'Hara
Hej dziewczyny dzięki, że pytacie. No u mnie bez zmian, te cholerne brązowe upławy nie chcą odpuścić ni cholery! Tak wiec o spokoju psychicznym mogę zapomnieć raczej. Mam nadzieje, ze w drugim trymestrze to się unormuje wszystko... o ile w ogole dotrwam do drugiego trymestru. Ogolnie to teraz z kim nie gadam o tym, to okazuje się ze prawie co 2 moja kupela miała to samo a teraz maja zdrowe dzieci. Nie wiem co myslec. No boje sie, za każdym razem ide do toalety z dusza na ramieniu. Tyle radości z tej ciąży, ze niewiadomo jak ją ukryć [emoji57]
flor87
:-*U mnie bez zmian,ale juz staram sie nie myslec o tym i wracam do normalnosci,czeka mnie wizyta w szpitalu i pewnei sie umowie na zabieg
flor87
Heh mam nadzieje ze tak jak mowisz odpusci i bedziesz miala radosc ze zdrowego dzieciątka. Bo ciąża cie nie rozpieszcza delikatnie mówiącHej dziewczyny dzięki, że pytacie. No u mnie bez zmian, te cholerne brązowe upławy nie chcą odpuścić ni cholery! Tak wiec o spokoju psychicznym mogę zapomnieć raczej. Mam nadzieje, ze w drugim trymestrze to się unormuje wszystko... o ile w ogole dotrwam do drugiego trymestru. Ogolnie to teraz z kim nie gadam o tym, to okazuje się ze prawie co 2 moja kupela miała to samo a teraz maja zdrowe dzieci. Nie wiem co myslec. No boje sie, za każdym razem ide do toalety z dusza na ramieniu. Tyle radości z tej ciąży, ze niewiadomo jak ją ukryć [emoji57]
O'Hara
Heh mam nadzieje ze tak jak mowisz odpusci i bedziesz miala radosc ze zdrowego dzieciątka. Bo ciąża cie nie rozpieszcza delikatnie mówiąc
No nie, ogolnie to jestem załamana, bo mam wrażenie ze to tylko kwestia czasu. Nie potrafię już myśleć pozytywnie, nieraz w ciągu dnia mam takie 5 minut ze napływa mnie pozytywne myślenie, no i kończy się to z wizyta w toalecie. Jeszcze żeby lekarz mi powiedział, ze mimo tych plamien z ciaza jest wszystko ok, ale jednak stwierdził poronienie zagrażające, nawet nie wiem dlaczego, może się zapytam na kolejnej wizycie co on tam widzi na tym usg, ze go niepokoi. Chociaż z drugiej strony sama nie wiem czy chce to wiedzieć, zaraz się zacznie googlowanie i zachodzenie w głowę jeszcze bardziej. Dlatego mysle, ze im mniej wiem, tym lepiej. Tym bardziej, ze moja wiedza nic nie zmieni, a niewiedza pozwoli mi może być troszkę spokojniejsza.
reklama
Podziel się: