reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Myslisz ze w poniedzialek cie wcisna?ja bym do szpitala pojechala na early pregnancy na skan,ale nie wiem czy u was takie cos jest?jak wolisz poczeka do wizyty to spoko.

Nie wiem czy mnie wcisną, zobaczymy. W weekend mam tylko opcje żeby pojechać na pogotowie, spędzę tam 6/8 godzin zanim ktoś łaskawie MOŻE mnie zbada. Za wczesna ciąża, maja w dupie.

reklama
Poza tym nic na sile, jak ma się utrzymać to się utrzyma. Nic nie poradzę, robię tyle co mogę i tyle co zrobiono by w szpitalu. Wole przechodzić przez to w domu.

Poza tym nic na sile, jak ma się utrzymać to się utrzyma. Nic nie poradzę, robię tyle co mogę i tyle co zrobiono by w szpitalu. Wole przechodzić przez to w domu.
Rozumiem,moze ci sie krwiaczek zrobil i musi sie wchlonac,lez plasko i niech cie wcisna,wciaz trzymam kciuki kochana

U mnie nie za ciekawie. Wczoraj wieczorem krwawiłam, dzisiaj rano jeszcze trochę, popołudniu zaczęło się uspokajać i na razie jest cisza. Jutro postaram się przyspieszyć wizytę, ale nie nastawiam się na nic dobrego. Obawiam się, ze szybko będę miała znów przyjemność być w gronie staraczek :) no życie to nie je bajka ;)
Kurde:-//// jakie to wszystko niesprawiedliwe. 3mam kciuki jednak zeby bylo ok! Dawaj znac kochana co i jak!

@O'Hara jakieś zmiany przez noc?

Oczywiście, że siklam., Biel póki co...jutro się karne na betę. Bo nie mam testów ..a znając mnie nasikam do słoiczka, zrobię betę, a w pracy zrobię test... Swoją drogą, muszę jakieś inne hobby znaleźć jak już zacziaze . Tak mnie bawią te testy że hihi...:)

reklama
@O'Hara jak tam dzis?wcisneli cie do lekarza szybciej?pisz bo sie martwimy

Nie jest dobrze, mam czarne upławy ze skrzepami także mysle, ze już jest jednak po wszystkim. Do lekarza idę jednak w środę rano, mój gin dzisiaj nie pracował a jutro pewnie nie bedzie miejsca, bo jest śledzik wiec tutaj wszyscy pracują tylko do 12, ale ogolnie nie spieszy mi się już. Miałam czas żeby się wyryczeć i jestem przygotowana na najgorsze! Spoko, uwierzcie mi ze przez ostatnie kilka lat przeżyłam gorsze tragedie i nie zamierzam siedzieć i biadolić i nad tym. Skoro tak się stało tzn, ze tak miało być, lepiej teraz niż później albo w ogole... urodzić chore. Jestem zdeterminowana do dalszego działania, Bóg chyba nie wie z kim zadarł, choćbym sobie ku**a miała to dziecko z drewna wystrugać to będę je miała!!! [emoji16] także spoko jest!! Nie współczujcie mi proszę... wiem, ze wam przykro, ale przecież ważne są tylko te dni których jeszcze nie znamy... ;)

Do góry