reklama
Loli05
Fanka BB :)
Ja widze kreske!taka slabiutka ale cos jest!i pamietajmy ze telefonem slabo uchwycic,jak wszystkie wiemy. Ile do okresu???Zobacz załącznik 947912Zobacz załącznik 947912 dziewczyny widzicie tam coś czy sobie wkręceni. Jak by ktoś inny mi pokazał ten test to kasowałabym się mu puknąć w głowa... Proszę powiedzcie obiektywnie .
flor87
Tez widze kreske !Zobacz załącznik 947912Zobacz załącznik 947912 dziewczyny widzicie tam coś czy sobie wkręceni. Jak by ktoś inny mi pokazał ten test to kasowałabym się mu puknąć w głowa... Proszę powiedzcie obiektywnie .
flor87
Nie masz. Ja dzis robilam i typowa biel takze u Ciebie widze tym bardziej[QUOTE="flor87, da do okresu to rozie, albo 2 dni, albo 3, albo7...powalony mam ten cykl .ale cieszę się, że nie mam halucynacji
flor87
Idz idz na bete bedziesz wiedziala!!! Dzis mam termin u mnie tam normalne ze biel... ja tam raczej w cud juz nie wierze. 3mam kciuki za Ciebie!!!A ile masz do @? Jakim testem testowaleas.? Kurde a ja nie mam szanse, żeby maz za tak mnie na bete ja bym już chciała wiedzieć!!!!!
reklama
Podziel się: