Loli05
Fanka BB :)
Zrobisz bete?buuu..kolejny cyk.kolejna szansa pitu pitu...i znów to walnie czekanie....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zrobisz bete?buuu..kolejny cyk.kolejna szansa pitu pitu...i znów to walnie czekanie....
robiłabym bete jutro bedziesz miała jasnoscChciałam już wczoraj
.ale w. Tym moim wielkim mieście nie ma gdzie w sobotę po południu! A na drugi koniec miasta nie chciałam ciągać mojego..a dziś biel..sama nie wiem nigdy mnie nie zawiodły te testy..
I albo miałam jednak późno maoal owulke, albo nie jestem. W 10dpo już na pewno pokazały by się kreski.
A pozatym już czuję zbliżającą się @, pms i te sprawy.
Na pewno zrolie , tylko zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze że dwa dni. Sikne se na parę testów i zobaczymyrobiłabym bete jutro bedziesz miała jasnosc
Nie ma za co po to tu jesteśmyNa pewno zrolie , tylko zastanawiam się czy nie poczekać jeszcze że dwa dni. Sikne se na parę testów i zobaczymy
@flor87 i inne dziewczyny dziękuję wam, że mogę z wami pogadać. Bo już fizia dostawałam.
A chciałabym steryd włączyć jak najszybciej.
Oj hm,rozumiem ze masz jakies luteiny itp? Mam nadzieje kochana ze bedzie dobrze,trzymam kciuki i napisz kiedy masz wizyte,eh kurde noU mnie nie za ciekawie. Wczoraj wieczorem krwawiłam, dzisiaj rano jeszcze trochę, popołudniu zaczęło się uspokajać i na razie jest cisza. Jutro postaram się przyspieszyć wizytę, ale nie nastawiam się na nic dobrego. Obawiam się, ze szybko będę miała znów przyjemność być w gronie staraczek no życie to nie je bajka
Oj hm,rozumiem ze masz jakies luteiny itp? Mam nadzieje kochana ze bedzie dobrze,trzymam kciuki i napisz kiedy masz wizyte,eh kurde no
Myslisz ze w poniedzialek cie wcisna?ja bym do szpitala pojechala na early pregnancy na skan,ale nie wiem czy u was takie cos jest?jak wolisz poczeka do wizyty to spoko.Tak, biorę progesteron doustnie. Dam wam znać jak tylko sama będę coś wiedziała. Takie cyrki na weekendzik jeszcze się dzieją, jak lekarze nie pracują oczywiście.