Cześć dziewczyny. Właśnie wracam od gina. A więc pecherzyk ciążowy urósł i widać pecherzyk zoltkowy. Miałam nadzieję na więcej ale lekarz mówi że jest ok jak na 5+6 tydzień ciąży. Następna wizyta 11.03. Termin wyliczony na 25 października.
reklama
Loli05
Fanka BB :)
Ja w 5+5 tez tylko zoltkowy,trzymam kciukasy kochanaCześć dziewczyny. Właśnie wracam od gina. A więc pecherzyk ciążowy urósł i widać pecherzyk zoltkowy. Miałam nadzieję na więcej ale lekarz mówi że jest ok jak na 5+6 tydzień ciąży. Następna wizyta 11.03. Termin wyliczony na 25 października.
Dzięki Loli[emoji8] a ty kiedy masz nastepne podglądanie? Ktory to już tydzień u Ciebie?Ja w 5+5 tez tylko zoltkowy,trzymam kciukasy kochana
Gratulacje kochana. A ktory tydzień wychodzi z om?Przedstawiam moja kropke z bijacym serduszkiem,dawno juz sie tak nie ucieszylam,z pomiarow dziecka wyszlo ze to dopiero 6tyd2dni.wszystko sie miesci w normie rozmiarowej,serce ladnie bije,juz jestem spokojniejszaZobacz załącznik 947433
Loli05
Z om to z 8 tydzien,ale ja wiem bylam po odstawieniu clo,i wiem ze owu nie bylo w polowie miesiaca bo testy nie wylapaly,musiala byc pozno owu,mam nieregularne cykleGratulacje kochana. A ktory tydzień wychodzi z om?
No to wszystko jasne. Rosnijcie zdrowo [emoji173]Z om to z 8 tydzien,ale ja wiem bylam po odstawieniu clo,i wiem ze owu nie bylo w polowie miesiaca bo testy nie wylapaly,musiala byc pozno owu,mam nieregularne cykle
O'Hara
Przedstawiam moja kropke z bijacym serduszkiem,dawno juz sie tak nie ucieszylam,z pomiarow dziecka wyszlo ze to dopiero 6tyd2dni.wszystko sie miesci w normie rozmiarowej,serce ladnie bije,juz jestem spokojniejszaZobacz załącznik 947433
Gratuluje i oby ten spokój trwał jak najdłużej
Loli05
Taaa,trwal 2 godziny ten spokoj.bo sa dwa tygodnie roznicy ze pomiaru fasola i okresu,i juz sobie wkrecalam wczoraj i znow nie spalam,ale juz dzis jest lepiej zakaladam ze bedzie dobrzeGratuluje i oby ten spokój trwał jak najdłużej
reklama
O'Hara
Taaa,trwal 2 godziny ten spokoj.bo sa dwa tygodnie roznicy ze pomiaru fasola i okresu,i juz sobie wkrecalam wczoraj i znow nie spalam,ale juz dzis jest lepiej zakaladam ze bedzie dobrze
Wydaje mi się, ze skoro serduszko bije to nie ma się co przejmować ale tez bym wariowała także rozumiem Twoje obawy ale głowa do góry! Będzie dobrze
Podziel się: