reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Jak dla mnie podejrzana sprawa, ze test ot tak rozsypał ci się w rękach, podejrzana sprawa... nie z nami takie ściemy... przyznaj się, ze z premedytacja go rozebrałas na części pierwsze [emoji38][emoji38]
A tak zupełnie serio to kup normalny test i go zrób... po co takie gdybanie?! [emoji848]
Jak podwazylam moneta tak już się rozszedł no to już nie było odwrotu ale serio... Jestem w szoku..

reklama
No i co? Dawaj fotkę! :)
Właśnie wracam do domu ..nie ma co patrzeć jeszcze na dodatek go przelałam , ale na przystanku sprawdzałam bo akurat ładne słonko wyszło :)
Jak dla mnie podejrzana sprawa, ze test ot tak rozsypał ci się w rękach, podejrzana sprawa... nie z nami takie ściemy... przyznaj się, ze z premedytacja go rozebrałas na części pierwsze [emoji38][emoji38]
A tak zupełnie serio to kup normalny test i go zrób... po co takie gdybanie?! [emoji848]
Hahaha też nie wieżę, że samo się zrobiło :D tak jutro bym powtórzyła..a znając się i dziś i jutro ;p

Ja mialam dzis mala przygode.. ide do samochodu rano i patrze ze cos jest nie tak ze chyba mi autp orysowali bo takie cos bialego wystaje. Podchodze a za klamka ...test ciazowy, znaczy sie pudelko (nie wiem czy z testem nie sprawdzalam:p) pogniecione wlozone za klamke samochodu...[emoji1787][emoji23] nie wiem czy ktoras laska sikala w krzakach czy jest w ciąży czy co...

Ja mialam dzis mala przygode.. ide do samochodu rano i patrze ze cos jest nie tak ze chyba mi autp orysowali bo takie cos bialego wystaje. Podchodze a za klamka ...test ciazowy, znaczy sie pudelko (nie wiem czy z testem nie sprawdzalam:p) pogniecione wlozone za klamke samochodu...[emoji1787][emoji23] nie wiem czy ktoras laska sikala w krzakach czy jest w ciąży czy co...

O Jezu jaki zbieg okoliczności, a może ktoś Cię obserwuje z ukrycia, jakiś maniak... jak w thrillerze jakimś. Let’s play the game [emoji33][emoji33];) ;)

Powiało groza..

A owulak w końcu wyszedł negatywnie..cieszy mnie to. Ale koniec z owulakami teraz bo mi namieszały, że szok i nie wiem kiedy była jak była i dupa blada. Bo teraz będę myslala ciągle .

Ostatnia edycja:
reklama
Powiało groza..

A owulak w końcu wyszedł negatywnie..cieszy mnie to. Ale koniec z owulakami teraz bo mi namieszały, że szok i nie wiem kiedy była jak była i dupa blada. Bo teraz będę myslala ciągle .
Dziwne to u Ciebie kurde [emoji2368]

Do góry