reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

To wpadaj, właśnie robię herbatkę ;) bardziej napiłabym się wina, ale na wszelki wypadek na razie jadę na herbacie [emoji16]
Juz lecę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] zawsze możemy sobie wmówić ze ta herbata to wino
P1050381.JPG.jpeg

reklama
Zaskoczyłaś mnie teraz jak ta zima drogowców [emoji16] tylko czy nie będzie po tym kaca? [emoji16]
Haha nie wiem w sumie jej nigdy nie pilam... chociaż... jak obalimy cale opakowanie to będziemy mialy takiego kaca morderce ze az zaczniemy wymiotować- i nastepny objaw ciazy dojdzie [emoji23][emoji1787]

Haha nie wiem w sumie jej nigdy nie pilam... chociaż... jak obalimy cale opakowanie to będziemy mialy takiego kaca morderce ze az zaczniemy wymiotować- i nastepny objaw ciazy dojdzie [emoji23][emoji1787]

Coś mi się wydaje, ze po całym opakowaniu tego raczej będziemy bardziej sikały niż rzygały [emoji38] ale to też się liczy jako objaw ;)

Coś mi się wydaje, ze po całym opakowaniu tego raczej będziemy bardziej sikały niż rzygały [emoji38] ale to też się liczy jako objaw ;)
Mimo ze jestem w 1dc, to sam pomysł herbaty o smaku czerwonego wina wywołuje u mnie połowę objawów ciąży[emoji23]

Witam się w 15dc. Wg kalendarzyki owu miała być przed wczoraj ale jestem przekonana, że była dwa dni temu i od tego momentu zaczynam sobie liczyć dpo:D
A zwłaszcza że dziś mam już sachare straszna :) czyli już dawno po owu.. Teraz można otworzyć już etam doszukiwania się objawów ciąży :D buhahaha....
Loli ja czekam na Twój clearblu czy jak to się tam pisze z krzyżem! Bo to chyba ten co pokazuje krzyżyk:p hehhe...

Noc zarwana sikow skumulowalam tylko 4,5h,o 4:30 poszlam siknac.clearblu nic nie pokazalo,ten z 10 mlu pokazal cien.wiec albo hormon mi opada albo sie jeszcze nie uzbieral.obstawiam na biohemiczna.moze sprobuje rano jutro,ale mam juz tylko clearblue digital i on to juz gruby kaliber na duzo hormonu;).okresu wciaz nie ma ,3 dni po terminie jestem.mysle ze na bank byl hormon ciazowy bo widzialm rozowe kreski na tej 10 bo mialam ich duzo i wszedzie cos tam bylozale mysle ze zaczal opadac

reklama
Do góry