reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

To wpadaj, właśnie robię herbatkę ;) bardziej napiłabym się wina, ale na wszelki wypadek na razie jadę na herbacie [emoji16]
Juz lecę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] zawsze możemy sobie wmówić ze ta herbata to wino
P1050381.JPG.jpeg

reklama
Zaskoczyłaś mnie teraz jak ta zima drogowców [emoji16] tylko czy nie będzie po tym kaca? [emoji16]
Haha nie wiem w sumie jej nigdy nie pilam... chociaż... jak obalimy cale opakowanie to będziemy mialy takiego kaca morderce ze az zaczniemy wymiotować- i nastepny objaw ciazy dojdzie [emoji23][emoji1787]

Haha nie wiem w sumie jej nigdy nie pilam... chociaż... jak obalimy cale opakowanie to będziemy mialy takiego kaca morderce ze az zaczniemy wymiotować- i nastepny objaw ciazy dojdzie [emoji23][emoji1787]

Coś mi się wydaje, ze po całym opakowaniu tego raczej będziemy bardziej sikały niż rzygały [emoji38] ale to też się liczy jako objaw ;)

Coś mi się wydaje, ze po całym opakowaniu tego raczej będziemy bardziej sikały niż rzygały [emoji38] ale to też się liczy jako objaw ;)
Mimo ze jestem w 1dc, to sam pomysł herbaty o smaku czerwonego wina wywołuje u mnie połowę objawów ciąży[emoji23]

Witam się w 15dc. Wg kalendarzyki owu miała być przed wczoraj ale jestem przekonana, że była dwa dni temu i od tego momentu zaczynam sobie liczyć dpo:D
A zwłaszcza że dziś mam już sachare straszna :) czyli już dawno po owu.. Teraz można otworzyć już etam doszukiwania się objawów ciąży :D buhahaha....
Loli ja czekam na Twój clearblu czy jak to się tam pisze z krzyżem! Bo to chyba ten co pokazuje krzyżyk:p hehhe...

Noc zarwana sikow skumulowalam tylko 4,5h,o 4:30 poszlam siknac.clearblu nic nie pokazalo,ten z 10 mlu pokazal cien.wiec albo hormon mi opada albo sie jeszcze nie uzbieral.obstawiam na biohemiczna.moze sprobuje rano jutro,ale mam juz tylko clearblue digital i on to juz gruby kaliber na duzo hormonu;).okresu wciaz nie ma ,3 dni po terminie jestem.mysle ze na bank byl hormon ciazowy bo widzialm rozowe kreski na tej 10 bo mialam ich duzo i wszedzie cos tam bylozale mysle ze zaczal opadac

reklama
Do góry