reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Test z rana,slabo mi lapie kamera go i wogole musialam filtr nalozyc zeby cos dostrzec,tak teraz patrze ti juz nie jestem pewna czy cos sie dzieje 20190201_173314.jpg

Wlasnie w akcie desperacji podswietlilam latarka w tel.i jest rozowa linia normalna cienka linia na jednym,w innych cyklach nie bylo tego.musze czekac do rana

To są najlepsze testy, niezawodne. Myśle, ze na pewno coś jest na rzeczy :)
Doswiadczenie mowisz?sa z ebaya z chin chyba zawsze je zamawiam i w sumie raz mi pokazaly biochemiczna tylko.jak narazie na kazdym z nich ja widze jakies cienie,fakt robilam dzis duzo sikow i moze sie nie uzbieralo...tak se tlumacze.na jutro mam Clearblue

reklama
Doswiadczenie mowisz?sa z ebaya z chin chyba zawsze je zamawiam i w sumie raz mi pokazaly biochemiczna tylko.jak narazie na kazdym z nich ja widze jakies cienie,fakt robilam dzis duzo sikow i moze sie nie uzbieralo...tak se tlumacze.na jutro mam Clearblue

No ja tych testow wysikalam już całe mnóstwo i nigdy nie widziałam takiej kreseczki, a właśnie jakiś czas temu taki droższy, akurat nie clearblue, ale tez jakiś burżujski pokazał mi cien nadziei, trafił mi się jakiś z defektem. Dlatego ja wierzę tylko tym testom z chińskiego ebaya [emoji16]

Do góry