reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

No prawie gratis, będzie mnie to kosztowało jakieś 500€, No ale to nic w porównaniu do 4000-6000€, bo tak sobie krzyczą w prywatnych klinikach tutaj :) mam nadzieje, ze te trzy podejścia jednak wystarcza i nie będzie trzeba wyciągać zaskórniaków [emoji38]
A moze juz jestes [emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Ha, nawet te prywatne są połowę tańsze niż tu jakakolwiek próba...
No to już wiem gdzie szukac pracy, po włosku coś tam gadam to dam radę[emoji28]
Mój mąż jest przyzwyczajony do moich pomysłów zmiany krajów więc nawet się pewnie nie zdziwi[emoji23]

No Szwajcarzy są tylko dobzi w produkowaniu zegarków i czekolady [emoji16] nie trać czasu, zmywak się stamtąd [emoji23]

Oby tak było, ale przyrzekłabym że mam pustą macice jak półki w PRL’u [emoji16]
Cos tam jednak chyba stalo[emoji1787][emoji1787][emoji1787] wiec moze a nuż to polki w PRLu po dostawie swiezej hahahah [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

Cos tam jednak chyba stalo[emoji1787][emoji1787][emoji1787] wiec moze a nuż to polki w PRLu po dostawie swiezej hahahah [emoji1787][emoji1787][emoji23][emoji23][emoji1787][emoji23][emoji1787]

No to może sikne jutro rano, chociaż powiem wam szczerze, ze się boję. Z jednej strony jestem niecierpliwa, a z drugiej to się boje, bo dobrze mi w tej potencjalnej ciazy. Zryczę się na cacy jak będzie jak zwykle jedna kreska.

No to może sikne jutro rano, chociaż powiem wam szczerze, ze się boję. Z jednej strony jestem niecierpliwa, a z drugiej to się boje, bo dobrze mi w tej potencjalnej ciazy. Zryczę się na cacy jak będzie jak zwykle jedna kreska.
A ja nie testuje [emoji1787][emoji23][emoji1787][emoji23] bo sie boje... temp leci na dol wiec mogłabym zrobic dla jaj i tak by byla biel... ale czasem jeszcze by cos wyszlo i co....

reklama
Poczekaj jeszcze, na testy przyjdzie pora jak ci wyjda II to zasikasz wszystkie co masz [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2]

Do góry