reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ja sie jutro z rozpaczy upije jak przyjdzie @
U mnie też wciąż @ nie ma, co akurat tłumaczę sobie na plus, bo znaczy że seksy byly za wcześnie, owu była dzien pozniej!
Więc jesteśmy usprawiedliwieni, a przy okazji zorganizowalam wyjście pracowe na piwo, więc generalnie same plusy dziś poza posiadaniem potomka. Ale to detal, naprawi się w kolejnym cyklu (przypominam - lepszy jajnik w następnym cyklu!!;)

reklama
Kurla dupa,czy tylko ja nie dostaje powiadomien jak ktos tu cos pisze??tyleeee mnie ominelo,prawie 5 stron!:(
Ja wczoraj mialam miec okres i ciszzzza,testy z rana bialuskie,oczywiscie jutro rano powtorze z latarka

Ostatnio okres jest punktualnie albo przed czasem,ale fakt bylam 3 mce na clostilbegytcie,wiec moze zwriowaoo moje ciaoo.
Moglaby sie nie spozniac mend chociaz to bym sobie nadziei nie robila a tak to lampki,lupy,latarki i mikroskopy musze odgrzebywac;)

Ostatnio okres jest punktualnie albo przed czasem,ale fakt bylam 3 mce na clostilbegytcie,wiec moze zwriowaoo moje ciaoo.
Moglaby sie nie spozniac mend chociaz to bym sobie nadziei nie robila a tak to lampki,lupy,latarki i mikroskopy musze odgrzebywac;)

Hehe trzymam kciuki aby latarenki spełniły swoją role i będzie druga krecha [emoji1374]

reklama
A ja się witam w 29 dc jeszcze temp 37,1 ale od 30 dc zawsze mi spada wiec zapewne od jutra spadek, a cycki bola jak by mnie skopali jak by całe w siniakach były wiec oznaka na @ idealna [emoji851]

Do góry