O to rowniesniczka?! Ja jestem czerwiec 83... No współczuje ci tych problemów, ale na to nie ma reguły, ja mam AMH 3,2 (przynajmniej tak było w marcu zeszłego roku, teraz w marcu będę powtarzać, bo niby mówią ze po 35 roku życia spada drastycznie, także zobaczymy co tam się porobiło), z tarczyca miałam tsh 4,8 ale biorę eutyrox już 2 lata i utrzymuje się mdzy 1.0 a 2.0 także teoretycznie tez problemu nie ma, jajowody drożne, a ciąży jak nie było tak nie ma, także nie ma co się bazować na wynikach bo to wszystko to kwestia farta i tyle... Niektórzy musza powalczyć o swoje szczęście, ale myśle dziewczyny, ze dzięki tym doświadczeniom będziemy kiedyś lepszymi osobami. Nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło!!! Tak to sobie trzeba tłumaczyć, bo co nam pozostało?!
@Jotka_Szczotka i pozostałe panie, które już maja dzieci... weźcie nie pier***cie [emoji16] nie o to chodziło w całej dyskusji
kiedyś
@martini6 podrzuciła piękny artykuł, często go czytam i myśle, ze powinnyście tez go przeczytać zanim weźmiecie sobie za bardzo do serce głupie pierd***enie bezdzietnych lambadziar [emoji23][emoji23] oto
Link do: Mam 30 lat i nie mam dzieci. Wiesz dlaczego? | SOSrodzice.pl