reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Hej laseczki, ja mam dzisiaj dola [emoji19] im więcej czasu mija, tym bardziej jestem przekonana, że nic z tego nie wyszło [emoji20] boje się strasznie tego, ze to nigdy sie nie uda. Skoro nie daje rady z pomocą nauki, to o naturalnym poczęciu już w ogóle mogę zapomnieć raczej. Już se dzisiaj popłakałam nawet [emoji17]

Hej laseczki, ja mam dzisiaj dola [emoji19] im więcej czasu mija, tym bardziej jestem przekonana, że nic z tego nie wyszło [emoji20] boje się strasznie tego, ze to nigdy sie nie uda. Skoro nie daje rady z pomocą nauki, to o naturalnym poczęciu już w ogóle mogę zapomnieć raczej. Już se dzisiaj popłakałam nawet [emoji17]
Ja mam falowo bardzo... raz dół raz nadzieja a potem jeszcze wiekszy dol.... i przyjdzie@ to bedzie dol nad doly.. tez mi sie wydaje ze nigdy mi sie nie uda:-((((

:-*** ale trzymam kciuki kiedy masz miec @?

Ja mam falowo bardzo... raz dół raz nadzieja a potem jeszcze wiekszy dol.... i przyjdzie@ to bedzie dol nad doly.. tez mi sie wydaje ze nigdy mi sie nie uda:-((((

Rozumiem, bo ja mam to samo. Słynne wzloty i upadki. Zjedz coś dobrego jak masz dola, ja na przykład zjadłam 3 paczki z kremem właśnie i smuteczek zszedł na drugi plan ;)

Ja zacznę smutki już po jutrze, ostro działamy z mężem bo to właśnie te dni. Więc wg kalendarza owu jutro ale wydaje mi się szczerze że była wczoraj... Podxialalismy... Dziś i jutro jeszcze, a potem się zacznie.. Schozowanie. Ale już jestem spokojniejsze bo chociaż jak 14 @przyjdzie to po niej odrazu mam lekarza.

reklama
Do góry