reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Dlatego ja nikomu nie mówię że się staramy, bo bym chyba połowę znajomych nozem zadźgała[emoji12]
Wie tylko moja siostra, która sama starała się rok, więc wie jak to bywa i koleżanka, która niestety miała za dużo madrosci na ten temat więc jej powiedziałam, że już nie chcemy dzieci i że przynajmniej będziemy bogaci[emoji23]

reklama
Ja tez byn chciala!wiesz ja w pracy buduje i naprawiam takie narzedzia medyczne,gastorkopy,colonoskopy itp wiec cos malego by sie znalazlo tez,z kamerka i jak sie nie boisz bolu na zywca to mozemy na tobie poprobowac;)

Spoko, winiacza się napije to mnie znieczuli [emoji16]

Dlatego ja nikomu nie mówię że się staramy, bo bym chyba połowę znajomych nozem zadźgała[emoji12]
Wie tylko moja siostra, która sama starała się rok, więc wie jak to bywa i koleżanka, która niestety miała za dużo madrosci na ten temat więc jej powiedziałam, że już nie chcemy dzieci i że przynajmniej będziemy bogaci[emoji23]
Nie będziecie bo Wam się 500+nie rozmnaża hahah.. :p

Ostatnio siedzimy w maczku i obok nas siedzi rodzin z 4 dzieci. Mówię do niego "kurde ale to trzeba zarabiać kasy żeby utrzymać 4 dzieci i jeszcze z całością do maka iść. A on patr, y na mnie, puka się w czoło i mówi" przecież to siedzi 2000zl.

Ostatnio siedzimy w maczku i obok nas siedzi rodzin z 4 dzieci. Mówię do niego "kurde ale to trzeba zarabiać kasy żeby utrzymać 4 dzieci i jeszcze z całością do maka iść. A on patr, y na mnie, puka się w czoło i mówi" przecież to siedzi 2000zl.

IMG_3324.JPG

[emoji23]

reklama
Do góry