reklama
Jotka_
Fanka BB :)
25dc z 26dc możliwych. Nadal się trzęsę.... Ale no widać ja gołym okiem, jedna jestem sceptycznie nastawiona, rok temu robiłam ostatni test. I też była kreska nawet ładniejsza, i niestety.. Więc dopóki nie zrobię bety, a mogę dopiero jutro. To nie uwierze. A zwłaszcza że kochalismy się od października pierwszy raz, tylko raz...
Trzymam kciuki [emoji8] wiem co czujesz. Ja tez tak mialam za kazdym razem. Zawsze wypatrywalam kresek na testach i jak była biel to wiadomo przykro itd. Byly też takie razy ze były kreski i za kazdym razem panika... nam nie dogodzisz.25dc z 26dc możliwych. Nadal się trzęsę.... Ale no widać ja gołym okiem, jedna jestem sceptycznie nastawiona, rok temu robiłam ostatni test. I też była kreska nawet ładniejsza, i niestety.. Więc dopóki nie zrobię bety, a mogę dopiero jutro. To nie uwierze. A zwłaszcza że kochalismy się od października pierwszy raz, tylko raz...
Kochana trzeba byc dobrej myśli. Może to akurat byl "zloty strzal".
Co za przeboje miałaś wczoraj?
Jotka_
Cały dzień szarpalo mnie w podbrzusza z prawej strony, po pracy poszłam na trening, już na treningu czułam się słabo... Ale wróciłam do domu. Zjadłam i położyłam się z książką pod kolderke i moment zasnęłam... Było mi zimno. Miałam okropne dreszcze, i byłem zwyczajnie zła, że wogole mąż czy syn coś chcą odemnie... Bo było mi zimno... Jak zasnęłam to było po 19tej.. Ale nareszcie się wyspałam.
, ale myślałam że poprostu jakieś cjorobsko mnie wzięło bo ostatnio ciągle mi zimno i wogole słabo... Ale rano wstaje... I jest rewela. Tylko głową mnie boli jak przy kacu...
Będziesz robiła betę Kochana?Cały dzień szarpalo mnie w podbrzusza z prawej strony, po pracy poszłam na trening, już na treningu czułam się słabo... Ale wróciłam do domu. Zjadłam i położyłam się z książką pod kolderke i moment zasnęłam... Było mi zimno. Miałam okropne dreszcze, i byłem zwyczajnie zła, że wogole mąż czy syn coś chcą odemnie... Bo było mi zimno... Jak zasnęłam to było po 19tej.. Ale nareszcie się wyspałam., ale myślałam że poprostu jakieś cjorobsko mnie wzięło bo ostatnio ciągle mi zimno i wogole słabo... Ale rano wstaje... I jest rewela. Tylko głową mnie boli jak przy kacu...
flor87
Jotka_
Betę zrobię jutro, bo mam na 10 do pracy to na spokojnie sobie cykne.Cien jest ! Zrob bete dla pewnosci!
martini6
A jutro mam wizytę o 9:15 i zaczynam zastrzyki z tym ze akurat wypadła mi mega korzystna delegacja i będę się szprycowac poza domem do wtorkupakuje walizy odrazu po wizycie [emoji16]
No to ładnie :/ no cóż trzeba to przeżyć trzymam mocno kciuki !
reklama
flor87
Cyknij jutro a my tu zaciskamy kciuki!Betę zrobię jutro, bo mam na 10 do pracy to na spokojnie sobie cykne.
Podziel się: