reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
25dc z 26dc możliwych. Nadal się trzęsę.... Ale no widać ja gołym okiem, jedna jestem sceptycznie nastawiona, rok temu robiłam ostatni test. I też była kreska nawet ładniejsza, i niestety.. Więc dopóki nie zrobię bety, a mogę dopiero jutro. To nie uwierze. A zwłaszcza że kochalismy się od października pierwszy raz, tylko raz...

25dc z 26dc możliwych. Nadal się trzęsę.... Ale no widać ja gołym okiem, jedna jestem sceptycznie nastawiona, rok temu robiłam ostatni test. I też była kreska nawet ładniejsza, i niestety.. Więc dopóki nie zrobię bety, a mogę dopiero jutro. To nie uwierze. A zwłaszcza że kochalismy się od października pierwszy raz, tylko raz...
Trzymam kciuki [emoji8] wiem co czujesz. Ja tez tak mialam za kazdym razem. Zawsze wypatrywalam kresek na testach i jak była biel to wiadomo przykro itd. Byly też takie razy ze były kreski i za kazdym razem panika... nam nie dogodzisz.
Kochana trzeba byc dobrej myśli. Może to akurat byl "zloty strzal".
Co za przeboje miałaś wczoraj?

Cały dzień szarpalo mnie w podbrzusza z prawej strony, po pracy poszłam na trening, już na treningu czułam się słabo... Ale wróciłam do domu. Zjadłam i położyłam się z książką pod kolderke i moment zasnęłam... Było mi zimno. Miałam okropne dreszcze, i byłem zwyczajnie zła, że wogole mąż czy syn coś chcą odemnie... Bo było mi zimno... Jak zasnęłam to było po 19tej.. Ale nareszcie się wyspałam. :p, ale myślałam że poprostu jakieś cjorobsko mnie wzięło bo ostatnio ciągle mi zimno i wogole słabo... Ale rano wstaje... I jest rewela. Tylko głową mnie boli jak przy kacu...

Cały dzień szarpalo mnie w podbrzusza z prawej strony, po pracy poszłam na trening, już na treningu czułam się słabo... Ale wróciłam do domu. Zjadłam i położyłam się z książką pod kolderke i moment zasnęłam... Było mi zimno. Miałam okropne dreszcze, i byłem zwyczajnie zła, że wogole mąż czy syn coś chcą odemnie... Bo było mi zimno... Jak zasnęłam to było po 19tej.. Ale nareszcie się wyspałam. :p, ale myślałam że poprostu jakieś cjorobsko mnie wzięło bo ostatnio ciągle mi zimno i wogole słabo... Ale rano wstaje... I jest rewela. Tylko głową mnie boli jak przy kacu...
Będziesz robiła betę Kochana?

Super gratuluje po cichu i trzymamy kciuki !!! Boże jak Ci zazdroszczę nawet cienia [emoji23] ja nigdy nie miałam tylko biel wizira [emoji23] trzymam mocno kciuki !

reklama
Do góry