reklama
Jotka_
Fanka BB :)
25dc z 26dc możliwych. Nadal się trzęsę.... Ale no widać ja gołym okiem, jedna jestem sceptycznie nastawiona, rok temu robiłam ostatni test. I też była kreska nawet ładniejsza, i niestety.. Więc dopóki nie zrobię bety, a mogę dopiero jutro. To nie uwierze. A zwłaszcza że kochalismy się od października pierwszy raz, tylko raz...
Trzymam kciuki [emoji8] wiem co czujesz. Ja tez tak mialam za kazdym razem. Zawsze wypatrywalam kresek na testach i jak była biel to wiadomo przykro itd. Byly też takie razy ze były kreski i za kazdym razem panika... nam nie dogodzisz.25dc z 26dc możliwych. Nadal się trzęsę.... Ale no widać ja gołym okiem, jedna jestem sceptycznie nastawiona, rok temu robiłam ostatni test. I też była kreska nawet ładniejsza, i niestety.. Więc dopóki nie zrobię bety, a mogę dopiero jutro. To nie uwierze. A zwłaszcza że kochalismy się od października pierwszy raz, tylko raz...
Kochana trzeba byc dobrej myśli. Może to akurat byl "zloty strzal".
Co za przeboje miałaś wczoraj?
Jotka_
Cały dzień szarpalo mnie w podbrzusza z prawej strony, po pracy poszłam na trening, już na treningu czułam się słabo... Ale wróciłam do domu. Zjadłam i położyłam się z książką pod kolderke i moment zasnęłam... Było mi zimno. Miałam okropne dreszcze, i byłem zwyczajnie zła, że wogole mąż czy syn coś chcą odemnie... Bo było mi zimno... Jak zasnęłam to było po 19tej.. Ale nareszcie się wyspałam. , ale myślałam że poprostu jakieś cjorobsko mnie wzięło bo ostatnio ciągle mi zimno i wogole słabo... Ale rano wstaje... I jest rewela. Tylko głową mnie boli jak przy kacu...
Będziesz robiła betę Kochana?Cały dzień szarpalo mnie w podbrzusza z prawej strony, po pracy poszłam na trening, już na treningu czułam się słabo... Ale wróciłam do domu. Zjadłam i położyłam się z książką pod kolderke i moment zasnęłam... Było mi zimno. Miałam okropne dreszcze, i byłem zwyczajnie zła, że wogole mąż czy syn coś chcą odemnie... Bo było mi zimno... Jak zasnęłam to było po 19tej.. Ale nareszcie się wyspałam. , ale myślałam że poprostu jakieś cjorobsko mnie wzięło bo ostatnio ciągle mi zimno i wogole słabo... Ale rano wstaje... I jest rewela. Tylko głową mnie boli jak przy kacu...
flor87
Jotka_
Betę zrobię jutro, bo mam na 10 do pracy to na spokojnie sobie cykne.Cien jest ! Zrob bete dla pewnosci!
martini6
A jutro mam wizytę o 9:15 i zaczynam zastrzyki z tym ze akurat wypadła mi mega korzystna delegacja i będę się szprycowac poza domem do wtorku pakuje walizy odrazu po wizycie [emoji16]
No to ładnie :/ no cóż trzeba to przeżyć trzymam mocno kciuki !
reklama
flor87
Cyknij jutro a my tu zaciskamy kciuki!Betę zrobię jutro, bo mam na 10 do pracy to na spokojnie sobie cykne.
Podziel się: