reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Heheh bedzie dobrze jak bedzie chociaz jedno jakims cudem :p

No może faktycznie skupmy się na tym póki co [emoji16]
Ja to mam zazwyczaj tak, ze do owulacji jest wiara, nadzieja i przekonanie ze tym razem się na pewno uda, a dzień, dwa po owulacji jest depresja, bo już jestem przekonana, ze jak zwykle go**o z tego wyszło [emoji41]

O'Hara no i się wtedy stresujesz niepotrzebnie, trzeba wierzyć a nie być zrezygnowanym wtedy... :
Ja schizow dzień 2, dziś mnie tak szarpie w podbrzusza że szokers! Chyba zaraz urodzie

O'Hara no i się wtedy stresujesz niepotrzebnie, trzeba wierzyć a nie być zrezygnowanym wtedy... :
Ja schizow dzień 2, dziś mnie tak szarpie w podbrzusza że szokers! Chyba zaraz urodzie

Eeee tam... były już i cykle bezstresowe, bez rozkminiania, bez wyliczania i także nic to nie dało. Poza tym jak widzę pannice na forum jakie maja histerie dopiero i tak czy siak zachodzą maks za piątym razem to naprawdę na teksty „bo się stresujesz” otwiera mi się noz w kieszeni [emoji16]

Poza tym już z ta depresja to trochę wyolbrzymilam, bardziej chodziło mi o zobrazowanie sytuacji. Wiadomo, ze nie siedzę i się nie tnę, ale entuzjazm opada :) i założę się, ze 99% z nas tak ma :)

Poza tym już z ta depresja to trochę wyolbrzymilam, bardziej chodziło mi o zobrazowanie sytuacji. Wiadomo, ze nie siedzę i się nie tnę, ale entuzjazm opada :) i założę się, ze 99% z nas tak ma :)
Mnie przez ten cykl caly czas przesladuje mysl ze i tak sie nie uda i chce odpocząć od tego [emoji41]

Mnie przez ten cykl caly czas przesladuje mysl ze i tak sie nie uda i chce odpocząć od tego [emoji41]

Rozumiem Cie, człowiek by chciał odpoczac ale z drugiej strony szkoda czasu i ta myśl, ze może właśnie teraz się uda. Niby nie wierzymy, ale w głębi duszy ta odrobina nadziei zawsze się jednak ukrywa i daje o sobie znać :)

Oj, ochana nie otwieraj n mnie noża, wieeem mogę być wkurzająca, ale tak już mam, czasem pieprE bez sensu, bo sama chciałabym w to wierzyć

reklama
Do góry