reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Pecherzyk dopiero 18.5 mm wiec starania na weekend;-)

No to łikend zapowiada się gorąco [emoji16]
IMG_3264.JPG

reklama
Moja pierwsza myśl, gdy wstaje rano to: „Boże jakbym już chciała wieczór i kłaść się spać!” Za chwile to mija, a druga myśl: „dzisiaj pójdę wcześnie spać”, nigdy nie dotrzymuje słowa [emoji16]

Heheh mam podobnie tez pierwsza myśli wracam do domu i na bank idę spać [emoji23] my dziś zaczynamy boboseksy bo temp skoczyłam mi drastycznie w dół wiec chyba nadchodzi owu chodź kalendarzyk wykazuje ja dopiero w następnym tygodniu ale było by lepiej gdyby teraz się Hrabina pojawiła bo we wtorek mamy badanie nasienia męża i od piątku post właśnie „ bezpieczny week” [emoji23] i czwartek wizyta u gina z wynikami i mam nadzieje ze już wydrąży clo od kolejnego cyklu

Miałam działać z mężem co drugi dzień codziennie cały cykl chociaż raz to badanie nasienia nam wyskoczyło w dni płodne i odpuściłam molestowanie bo tez myśl ze pewnie akurat w tedy co nie będziemy mogli się [emoji813]️ to będzie owu i będzie dupa zbita :/ zawsze ciagle coś ale my weteranki chyba tak mamy [emoji36]

Miałam działać z mężem co drugi dzień codziennie cały cykl chociaż raz to badanie nasienia nam wyskoczyło w dni płodne i odpuściłam molestowanie bo tez myśl ze pewnie akurat w tedy co nie będziemy mogli się [emoji813]️ to będzie owu i będzie dupa zbita :/ zawsze ciagle coś ale my weteranki chyba tak mamy [emoji36]

No znam ten bol, jak mój mąż robił badanie nasienia to tez wypadło w płodne i musieliśmy się wstrzymać ze względu na okres abstynencji i tez cykl był w pizdu także... biednemu to zawsze piach w oczy :) w grudniu miałam mieć już kolejna inseminacje, ale wypadałoby akurat w same święta, gdzie nikt nie pracuje... wiec kolejny cykl w pizdu [emoji16] nigdy nie z górki kuźwa mać [emoji16]

A jutro mam wizytę o 9:15 i zaczynam zastrzyki z tym ze akurat wypadła mi mega korzystna delegacja i będę się szprycowac poza domem do wtorku :) pakuje walizy odrazu po wizycie [emoji16]

reklama
Do góry