reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Coś cicho tutaj :) idę w czwartek do gieńczysława i jeśli będzie Ok to zaczynam stymulację [emoji256][emoji256] a co tam u was? Opowiadajcie [emoji16]

Coś cicho tutaj :) idę w czwartek do gieńczysława i jeśli będzie Ok to zaczynam stymulację [emoji256][emoji256] a co tam u was? Opowiadajcie [emoji16]
To 3mam kciuki ;-) ja ide dzis do gina. Mialam sie wstrzymac z boboseksami do dzis ale wstrzymalismy sie do wczoraj :p mysle ze owu dzis lub jutro. Idę zobaczyć czy pecherzykl pekl czy dopiero peknie jutro

To 3mam kciuki ;-) ja ide dzis do gina. Mialam sie wstrzymac z boboseksami do dzis ale wstrzymalismy sie do wczoraj :p mysle ze owu dzis lub jutro. Idę zobaczyć czy pecherzykl pekl czy dopiero peknie jutro

Ja się zastanawiam, czy się nie przeprowadzić gdzieś w okolice gabinetu gina, bo tak ciagle jeździć w tą i z powrotem [emoji38] nikt mnie tak dogłębnie nigdy nie poznał [emoji23][emoji23]
A żebyś miała dwa pecherzyki i żeby oba zaskoczyły [emoji16][emoji256][emoji256]

Ja się zastanawiam, czy się nie przeprowadzić gdzieś w okolice gabinetu gina, bo tak ciagle jeździć w tą i z powrotem [emoji38] nikt mnie tak dogłębnie nigdy nie poznał [emoji23][emoji23]
A żebyś miała dwa pecherzyki i żeby oba zaskoczyły [emoji16][emoji256][emoji256]
Haha jest jeden bo juz bylam w piątek:p ale niech zaskoczy wreszcie chociaz jedwn to bede szczesliwa :-D hahhah dobry pomysl powinni zrobic takie domki socjalne przed ginami zeby sie szlo wprowadzic na pare lat haha

Haha jest jeden bo juz bylam w piątek:p ale niech zaskoczy wreszcie chociaz jedwn to bede szczesliwa :-D hahhah dobry pomysl powinni zrobic takie domki socjalne przed ginami zeby sie szlo wprowadzic na pare lat haha

Ale czekaj, jeszcze nic straconego. Do bliźniaków niekoniecznie trzeba dwa jaja :) mogą być chyba jednojajowe nie? Nie wiem jak to tam działa, aż tak się nie znam... mogą chyba dwa plemniory uderzyć albo nie wiem... jakoś się dzieli komórka później :) nie wiem jak to tam działa dokładnie, ale jestem pewna, ze wystarczy jeden pęcherzyk i jedno jajco także wiesz.... [emoji16]

reklama
Ale czekaj, jeszcze nic straconego. Do bliźniaków niekoniecznie trzeba dwa jaja :) mogą być chyba jednojajowe nie? Nie wiem jak to tam działa, aż tak się nie znam... mogą chyba dwa plemniory uderzyć albo nie wiem... jakoś się dzieli komórka później :) nie wiem jak to tam działa dokładnie, ale jestem pewna, ze wystarczy jeden pęcherzyk i jedno jajco także wiesz.... [emoji16]
Heheh bedzie dobrze jak bedzie chociaz jedno jakims cudem :p

Do góry