reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
To ja spróbuje bo zamówiłam [emoji23][emoji1787][emoji23] jak sie stanie cud to będziecie wiedziały co kupić [emoji23][emoji23]

Hahah okej :p a mnie dziś bardzo boli brzuch :/ ale nie okresowo chodź mam dziś drugi dzień @ ale normlanie żołądek :/ nie wiem od czego. Macie ból typowo brzucha jak by bebechow w @ ?

Hahah okej [emoji14] a mnie dziś bardzo boli brzuch :/ ale nie okresowo chodź mam dziś drugi dzień @ ale normlanie żołądek :/ nie wiem od czego. Macie ból typowo brzucha jak by bebechow w @ ?
Nie takiego czegos nie mialam...tylko normalny silny ale miesiaczkowy

Witaj
Też miałem wysoka prolaktyne udało mi się zbić lekiem dostinex.
Masz regularne cykle?
Mi się udalo zajść po półtora roku z pomocą lekarza. Miałam stymulowana owulacje bo prolaktyna blokowała miesiaczke i owulacje.
Tak zazwyczaj mam regularne cykle 27-28 dni,ale owulacja zablokowana.

reklama
Piłam zioła ojca sroki ale nie widziałam żadnej różnicy i chyba nie pomogły bo ciąży brak:rofl: Teraz biorę tabletki z korzenia maca i widzę zwiększenie libido i dużo śluzu płodnego przy owulacji mój partner też je łyka profilaktycznie bo ponoć super działają na nasienie wyczytałam gdzieś na jakimś forum że wielu ludziom pomogło no zobaczymy czy to prawda.

Do góry