Mogę dołączyć? U mnie już dwa lata starań,mam za wysoką prolaktyne łykam bromergon i niby nic takiego ale dwóch kresek nie widziałam nigdy,w tym miesiącu mój partner wybiera się na badania i nie wiem dlaczego ale strasznie się boję wyników,zawsze chciałam mieć dużą rodzinę i boję się że nigdy się nie dowiem jak to jest być w ciąży,urodzić i wychować własne dziecko Próbowałam już tylu rzeczy które niby miały pomóc w zajściu,witaminy,herbatki,żele,pozycję,nogi w górze,nawet odpuściłam i nie myślałam o dziecku czy staraniach i nic,mój partner co miesiąc słyszy że "teraz się udało" bo mam "objawy",czasem,myślę że jestem chora psychicznie bo mam urojone ciążę w każdym miesiącu
reklama
flor87
Fanka BB :)
hej witaj jasne ze mozesz dołączyć tu wszystkie martwimy sie i zastanawiamy czy kiedys bedzie nam dane być mama. Ja tez mam urojona ciaze co miesiac wiec sie nie martw nie tylko ty "masz na łeb" (żart)Mogę dołączyć? U mnie już dwa lata starań,mam za wysoką prolaktyne łykam bromergon i niby nic takiego ale dwóch kresek nie widziałam nigdy,w tym miesiącu mój partner wybiera się na badania i nie wiem dlaczego ale strasznie się boję wyników,zawsze chciałam mieć dużą rodzinę i boję się że nigdy się nie dowiem jak to jest być w ciąży,urodzić i wychować własne dziecko Próbowałam już tylu rzeczy które niby miały pomóc w zajściu,witaminy,herbatki,żele,pozycję,nogi w górze,nawet odpuściłam i nie myślałam o dziecku czy staraniach i nic,mój partner co miesiąc słyszy że "teraz się udało" bo mam "objawy",czasem,myślę że jestem chora psychicznie bo mam urojone ciążę w każdym miesiącu
O'Hara
Mogę dołączyć? U mnie już dwa lata starań,mam za wysoką prolaktyne łykam bromergon i niby nic takiego ale dwóch kresek nie widziałam nigdy,w tym miesiącu mój partner wybiera się na badania i nie wiem dlaczego ale strasznie się boję wyników,zawsze chciałam mieć dużą rodzinę i boję się że nigdy się nie dowiem jak to jest być w ciąży,urodzić i wychować własne dziecko Próbowałam już tylu rzeczy które niby miały pomóc w zajściu,witaminy,herbatki,żele,pozycję,nogi w górze,nawet odpuściłam i nie myślałam o dziecku czy staraniach i nic,mój partner co miesiąc słyszy że "teraz się udało" bo mam "objawy",czasem,myślę że jestem chora psychicznie bo mam urojone ciążę w każdym miesiącu
Wszystkie jesteśmy tu chore psychicznie, także witaj w gronie [emoji16]
O'Hara
U mnie akupunktura przyczyniła się do likwidacji torbieli w 1 jajniku, którą kwalifikowali do operacji także polecam. Ja bliźniaków bym nie chciała raczej, wydaje mi się to nie do ogarnięcia.
O widzisz! Działanie akupunktury jest potwierdzone naukowo także nie ma tutaj co podważać, teraz mamy jeszcze cielesnego świadka a jeśli chodzi o blizniaki, to jeszcze do niedawna tez mówiłam, ze nie chcę, ale na tym etapie już pragnę „czegokolwiek”, a przy bliźniakach miałabym już spokój raz na zawsze z tymi staraniami
flor87
hehe z tego samego powodu chce ja blizniaki ;DO widzisz! Działanie akupunktury jest potwierdzone naukowo także nie ma tutaj co podważać, teraz mamy jeszcze cielesnego świadka a jeśli chodzi o blizniaki, to jeszcze do niedawna tez mówiłam, ze nie chcę, ale na tym etapie już pragnę „czegokolwiek”, a przy bliźniakach miałabym już spokój raz na zawsze z tymi staraniami
martini6
Pewnie witamy w środku chorych psychicznie hehe tez walczę z prolaktyna ja pół roki brałam bromka zbił mi ale nie na tyle ile powinno być przy staraniu się o dzidzie wiec teraz biorę norprolak czy jakoś tak bo po bromku ogólnie strasznie się czułam :/
martini6
O widzisz! Działanie akupunktury jest potwierdzone naukowo także nie ma tutaj co podważać, teraz mamy jeszcze cielesnego świadka a jeśli chodzi o blizniaki, to jeszcze do niedawna tez mówiłam, ze nie chcę, ale na tym etapie już pragnę „czegokolwiek”, a przy bliźniakach miałabym już spokój raz na zawsze z tymi staraniami
Yhym no proszę szczerze nie słyszałam o tym. Mialam robiona raz w życiu ale to właśnie z przyczyn kręgosłupa niż ciążowych ;p ale jak mówisz ze warto kurde tonący chwyta się wszystkiego w poniedziałek jedziemy jeszcze do urologa z moim bo coś go od miesiąc kuje po lewej stronie pod brzuchem :/ miał usg ale nic nie wykryło a kiedyś miał w tym miejscu krwiaka i naświetlania wiec już się boje czy to nie jest nic czasem związek z jądrami :/ i ta cała nasza morlofiga plemnika ze ma 0%.
Loli05
Haha no wlasnien o tych iglach w macicy pomyslalamZnaczy nie w sensie, że będą Ci wbijać igły w macicę [emoji23] są różne punkty na ciele odpowiedzialne za poszczególne narządy [emoji16] np na wątrobę wbija mi w stopy itd [emoji16] Google it [emoji16]
reklama
O'Hara
Yhym no proszę szczerze nie słyszałam o tym. Mialam robiona raz w życiu ale to właśnie z przyczyn kręgosłupa niż ciążowych ;p ale jak mówisz ze warto kurde tonący chwyta się wszystkiego w poniedziałek jedziemy jeszcze do urologa z moim bo coś go od miesiąc kuje po lewej stronie pod brzuchem :/ miał usg ale nic nie wykryło a kiedyś miał w tym miejscu krwiaka i naświetlania wiec już się boje czy to nie jest nic czasem związek z jądrami :/ i ta cała nasza morlofiga plemnika ze ma 0%.
Próbuj, próbuj. Szczególnie w tym cyklu, kiedy będziecie podchodzić do inseminacji, tzn warto zacząć już z miesiąc, dwa wcześniej. A Twój mąż powtarzał badanie? Czy to diagnoza po jednorazowym badaniu?
Podziel się: