reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ja zdycham na ból brzucha i sobie myślę, że jak już tyle czekam to by już mogły być bliźniaki [emoji39][emoji1787][emoji2957][emoji2957] takie marzenia ściętej głowy [emoji39][emoji317]

reklama
Ja zdycham na ból brzucha i sobie myślę, że jak już tyle czekam to by już mogły być bliźniaki [emoji39][emoji1787][emoji2957][emoji2957] takie marzenia ściętej głowy [emoji39][emoji317]

To samo sobie dzisiaj pomyślałam, tym bardziej, że śniły mi się blizniaki w nocy :) u mnie naturalnie nie ma praktycznie żadnych szans na blizniaki, ale przy stymulacji kto wie, kto wie [emoji3]

To samo sobie dzisiaj pomyślałam, tym bardziej, że śniły mi się blizniaki w nocy :) u mnie naturalnie nie ma praktycznie żadnych szans na blizniaki, ale przy stymulacji kto wie, kto wie [emoji3]
Haha mysli o bliźniakach latają w powietrzu haha kto wie :-);-) a nuż ...

Haha mysli o bliźniakach latają w powietrzu haha kto wie :-);-) a nuż ...

Byłoby bosko!! Miałabym raz na zawsze z głowy ten cyrk. Bo już trzecie gdyby się trafiło to byłoby fajnie, ale jak nie to nie będę rozpaczać, nie będzie mi już aż tak zależało na kolejnej ciąży :)

Jeszcze chciałabym polecić wam akupunkturę, jesli macie taka możliwość, szczególnie Tobie @martini6. U mnie w prywatnych klinikach wręcz zalecają akupunkturę kobietą przy wspomaganych cyklach, podobno podnosi szanse aż o 10%. Myśle, ze odnosi się to tez do naturalnego cyklu. Ja stosuje od miesiąca, teraz będę podchodzić do inseminacji ze wspomaganiem akupunktury, nawet jeśli miało by się nie udać, to przyznam wam, ze czuje się dużo lepiej i psychicznie i fizycznie po tym. Także jeśli macie możliwość, to szczerze polecam.

Hmmm ale na kręgosłup ? Bo ja miałam robiona raz bo strasznie mi drętwiały ręce, ale nie wiem o taka Ci chodzi ?

Noooo powiem Wam ze u nas jest duża szansa na bliźniaki bo moja babcia ma bliźniaki dwojajowe u mojej babci siostry córki tez i itd wiec u mnie co drugie pokolenie wygoda teraz na mnie... i powiem Wam ze tez tego pragnę ale dziś tez @ i mam same septyczne myśli :/ znacie to [emoji12][emoji57]

Noooo powiem Wam ze u nas jest duża szansa na bliźniaki bo moja babcia ma bliźniaki dwojajowe u mojej babci siostry córki tez i itd wiec u mnie co drugie pokolenie wygoda teraz na mnie... i powiem Wam ze tez tego pragnę ale dziś tez @ i mam same septyczne myśli :/ znacie to [emoji12][emoji57]
Moj dziadek byl z blizniakow wiec jakies tam szanse minimalne tez heheh ja niby nie chcialam kiedys ale po tym 1.5 roku staran moga byc jak najbardziej bliźniaki [emoji16][emoji16][emoji16] tez mam @ i milion mysli w każdą stronę. Dzwoniłam do gina od 11.01 mam 2 cykl z monitoringiem

Hmmm ale na kręgosłup ? Bo ja miałam robiona raz bo strasznie mi drętwiały ręce, ale nie wiem o taka Ci chodzi ?

Akupunkturę, czyli chińską medycynę można stosować na różne dolegliwości, lekarz dobiera punkty odpowiedzialne za poszczególne bóle, dolegliwości (psychiczne jak i fizyczne), choroby i później igłami stymuluje się „energię” za to odpowiedzialną. Czyli w naszym przypadku często będzie to macica, można tez leczyć tym tarczyce, no dosłownie wszystko. Mówisz jaki masz problem i już lekarz będzie wiedział co robić :)

reklama
Znaczy nie w sensie, że będą Ci wbijać igły w macicę [emoji23] są różne punkty na ciele odpowiedzialne za poszczególne narządy [emoji16] np na wątrobę wbija mi w stopy itd [emoji16] Google it [emoji16]

Do góry