reklama
flor87
Fanka BB :)
Miałam drożność dziewczyny nic strasznego więcej trwa przygotowanie niż sam zabieg.[/QUO
będę pewnie wypytywać jak będę przed )
O'Hara
bo u Was jest nasienie ok prawda ? Mnie też raczej czeka drożność, ale ja bym chciała tą mniej inwazyjną metodą, sono hsg chyba to się nazywa.
Nazywa się sonohisterosalpingografia [emoji16] ja to miałam, faktycznie jest to najmniej inwazyjna metoda. Nic kompletnie nie czułam
Loli05
Zajebiaszcza nazwaNazywa się sonohisterosalpingografia [emoji16] ja to miałam, faktycznie jest to najmniej inwazyjna metoda. Nic kompletnie nie czułam
O'Hara
Zajebiaszcza nazwa
Jak jakiś zespół muzyki psychodelicznej [emoji16] uczyłam się tej nazwy z tydzień [emoji16] ale jest to teraz jedna z moich najzajebiaszczych umiejętności. Idę do mam talent [emoji38]
Loli05
Ehh jakie to wszystko jest dupowate,widzialm taka dzisiaj mala dziewczynke miala z 1.5roczku..taka fajna,takie dzieci mnie najbardziej rozbrajaja,nie te w wozkach niemowlaki,ale takie co zaczely chodzic dopiero i drepcza.byla z tata a pozniej przyszla mam z dwojka starszych dzieci...tez bym chciala trojeczke
Loli05
Haha az bym chciala taki zabieg by mowic ze to mialamJak jakiś zespół muzyki psychodelicznej [emoji16] uczyłam się tej nazwy z tydzień [emoji16] ale jest to teraz jedna z moich najzajebiaszczych umiejętności. Idę do mam talent [emoji38]
flor87
Nazywa się sonohisterosalpingografia [emoji16] ja to miałam, faktycznie jest to najmniej inwazyjna metoda. Nic kompletnie nie czułam
Zajebiaszcza nazwa
nazwy nie zapamiętam za nic heheh se zapisze
O'Hara
Haha az bym chciala taki zabieg by mowic ze to mialam
Hehe... No wiem, wszystkie laski mi zazdroszczą [emoji41]
reklama
O'Hara
Miałam drożność dziewczyny nic strasznego więcej trwa przygotowanie niż sam zabieg.
Racja, bardziej mnie boli przy okresie brzuch nieraz [emoji846]
Podziel się: