reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Ja zdam relacje z naszych postepow. No więc temp sobie w kulki leciała, testy owu też takie nie do końca pozytyw, aaale, wydaje mi się, że koniec końców wstrzelilismy sie (dobor slow adekwatny;) idealnie. Nawet o dziwo po 3 cyklach z wiesiolkiem był w końcu plodny sluz[emoji119] Nie jakieś powalajace ilosci, ale był. Dołożyliśmy też zelu kinderwunsch, więc atak zmasowany;)
Tak więc za jakieś 5 dni będzie pelen arsenal objawow, stay tuned [emoji6] [emoji23]
To czekam na te Twoje objawy i już się nie mogę doczekać :)

reklama
Ja zdam relacje z naszych postepow. No więc temp sobie w kulki leciała, testy owu też takie nie do końca pozytyw, aaale, wydaje mi się, że koniec końców wstrzelilismy sie (dobor slow adekwatny;) idealnie. Nawet o dziwo po 3 cyklach z wiesiolkiem był w końcu plodny sluz[emoji119] Nie jakieś powalajace ilosci, ale był. Dołożyliśmy też zelu kinderwunsch, więc atak zmasowany;)
Tak więc za jakieś 5 dni będzie pelen arsenal objawow, stay tuned [emoji6] [emoji23]
Te testy ovu rozniły się tylko odcieniami... Ale wtrafiłam się szybko... Powodzenia i pozdrawiam

Koszmar... Nawet nie chce sobie wyobrażać co przeżyłaś. Trzymaj się kochana i walcz u lekarza. Dobry specjalista ci doradzi, czego tam brakuje, że się ta ciąża nie ostala. Następna będzie na 9mcy.Masz już wynik?? Trzymam mocno kciuki!!
Nie ma wyniku[emoji22] będzie dopiero w poniedziałek.

To czekam na te Twoje objawy i już się nie mogę doczekać :)
Póki co już czuję ten wyścig kijanek do celu, już dotarły do prawego jajowodu[emoji23] [emoji23]
Nie ma wyniku[emoji22] będzie dopiero w poniedziałek.
Kurde, co oni ta krew przecedzaja po kropelce??[emoji35] no trudno, cierpliwości życzę, testy wyglądają super, więc to raczej tylko formalność[emoji1]

Dzień dobry[emoji4]
U mnie dzisiaj znowu kreseczka ciut ciemniejsza. Chyba zaczynam wierzyć że się udało. Kupilam też mercedesa wsrod testów za miliony czyli clearblue digital ale nie taki jak chciałam. Miał być ze wskazaniem tygodnia ciąży a kupiłam bez.. [emoji37]
20190216_071259.jpeg
20190216_071344.jpeg

Dzień dobry[emoji4]
U mnie dzisiaj znowu kreseczka ciut ciemniejsza. Chyba zaczynam wierzyć że się udało. Kupilam też mercedesa wsrod testów za miliony czyli clearblue digital ale nie taki jak chciałam. Miał być ze wskazaniem tygodnia ciąży a kupiłam bez.. [emoji37]Zobacz załącznik 943341Zobacz załącznik 943342

Wunderbar!! [emoji16] myśle, ze o wynik bety możesz być spokojna, możemy tylko obstawiać zakłady ile będzie ona wynosiła [emoji6]
Ja się martwię, że w ogóle nie jestem w ciąży. Nie mam kompletnie żadnego objawu, nk oprocz braku @, ale biorę progesteron wiec to by było uzasadnione. martwie się, ze pójdę w piątek do lekarza i mi powie, ze nic tam nie ma [emoji17]

Wunderbar!! [emoji16] myśle, ze o wynik bety możesz być spokojna, możemy tylko obstawiać zakłady ile będzie ona wynosiła [emoji6]
Ja się martwię, że w ogóle nie jestem w ciąży. Nie mam kompletnie żadnego objawu, nk oprocz braku @, ale biorę progesteron wiec to by było uzasadnione. martwie się, ze pójdę w piątek do lekarza i mi powie, ze nic tam nie ma [emoji17]
No to ja mam to samo[emoji4] jedynie trochę boli mnie brzuch dołem bardziej po lewej stronie. I śluzu mam dużo. To wszystko.

Mnie brzuch bolał w terminie @, jak przeszedł termin tak wszystkie objawy zniknęły, dosłownie czuje się tak, jakbym już była po @. No jedynie piersi mnie bolą ciagle, raz mniej, raz więcej, ale pobolewają. Wizyta dopiero w piątek, masakra, muszę się czymś zając żeby nie zwariować. Umówiłam się w zasadzie na wczoraj na wizytę, ale później stwierdziłam, ze nie będę histeryzować i w zasadzie po co ja tam pójdę w 4+4 i przesunelam ta wizytę na piątek 22, tak jak mi kazali w szpitalu. Teraz oczywiście żałuje, ze nie poszłam jednak wczoraj, no ale już teraz muszę wytrzymać do piątku, bo nie będę znowu przekładać jak wariatka ;)

reklama
Chociaż z drugiej strony jakbym poszła wczoraj, to może było jeszcze na tyle wcześnie, ze nie zobaczyłby nawet zarodka i dopiero by była histeria przez kolejny tydzień. Sama już nie wiem co gorsze [emoji16]

Do góry