reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Wiem kochana dlatego okropnie się cieszę że tobie się udało i bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki. Należy Ci się ta dzidzia za to ile już wycierpialas.. Tak samo jak ogromnie się cieszę szczęściem O'Hara, no ja tak bardzo czekałam na ten moment! Aż ona zajdzie serio... Dla mnie ma to ogromne znaczenie... Ja już mam syneczka swojego malutkiego i nie mam ogromnego parcia, aczkolwiek no poprzytulalabym i poniuchala mała dzidzie, no ale na około wszyscy mają małe substytut mojego więc radzę sobie :p

reklama
Wiem kochana dlatego okropnie się cieszę że tobie się udało i bardzo, ale to bardzo mocno trzymam kciuki. Należy Ci się ta dzidzia za to ile już wycierpialas.. Tak samo jak ogromnie się cieszę szczęściem O'Hara, no ja tak bardzo czekałam na ten moment! Aż ona zajdzie serio... Dla mnie ma to ogromne znaczenie... Ja już mam syneczka swojego malutkiego i nie mam ogromnego parcia, aczkolwiek no poprzytulalabym i poniuchala mała dzidzie, no ale na około wszyscy mają małe substytut mojego więc radzę sobie :p
Bardzo się cieszę że masz do tego takie podejście [emoji8]

Dzięki Jotka... jestem pewna, ze i Tobie uda się jeszcze zrobic rodzeństwo dla synka ;) wiem, ze zabrzmi banalnie, ale młoda jeszcze jesteś, zapisałaś się do lekarza, wezmą się za Ciebie i na bank będzie dzidzia! Jestem tego pewna! [emoji106][emoji256][emoji123][emoji8]

Mój synek i mąż mnie wspierają, wczoraj popłakałam... A dziś się cieszę że po nocnej mordercę mam nadal oba jajowodu... To chyba bardziej mnie cieszy w tej chwili :) a no co zrobić :) trzeba się pogodzić i iść do lekarza to mój priorytet teraz

Dzięki Jotka... jestem pewna, ze i Tobie uda się jeszcze zrobic rodzeństwo dla synka ;) wiem, ze zabrzmi banalnie, ale młoda jeszcze jesteś, zapisałaś się do lekarza, wezmą się za Ciebie i na bank będzie dzidzia! Jestem tego pewna! [emoji106][emoji256][emoji123][emoji8]
Dzięki :) a Ty tu nie odchodzi od nas, bo ja chyba umrę bez Ciebie, a jesteś chłodząca nadzieja dla nas wszystkich... Pisz czasem:) powiem Ci ze jesteś jedyną łaska której wcale nie zazdroszczę, bo serio czekałam na to jak na swoje :p hahha... Roooośnij Roooośnij taka gruuuba, i ciesz się z tej grubości, bo to fantastyczny czas :p

Witam Się dziewczyny chyba w 1dc. Zaszła sobie w ciążę i już sobie wyszłam z ciąży, takie szmery bajery i inne zabawy. W nocy przeżyłam horror! 1:10 obudził mnie przerazliwy ból w podbrzusza.. Dostałam takich skurczy, które wywołały dodatkowe objawy niepożądane. Rozrywalo mnie w środku. Mąż siedział że mną w łazience, ja wylam na kiblu i czekałam aż nospa zacznie działać, finalnie zjadłam 3 tabsy. Ale po prawie godzinie zaczęło odpuszczac na szczęście. Zajebiscie się przestraszyłam, że to może być jakaś pozamaciczna,, niedaj boże w jajowodzie bo najmocniej mnie lapalo po lewej stronie. Więc czeka mnie dziś i tak wizyta u gina żeby powiedzieć o całym zajsciu. Mam nadzieję, że @sie rozkręcić. I już nie będzie mnie tak bolało.

A jeszcze pokaże wam wynik mojego niezawodnego testu w porównaniu z tym ze środy :) wydaje mi się że ciąża była i nima. :)
Boze jaka masakra:(

Kochana podejrzewam że jest tak jak mówisz. Na bank sie coś zadzialo i niestety nie dalo rady. Kurczę to niesprawiedliwe.

U mnie poki co bez zmian. Wydaje mi sie ze ciemnieje moja kreseczka ale pewna nie jestem. Przebudzilam sie o 5.00 i już nie spie bo jak pomyslalam ze mam testować to sie zestresowalam i juz pospane było.
To test z dzisiaj. O 10.00 zadzwonię po wynik bety. Boję się. Zobacz załącznik 943020
Super ciemnieje

Witam Się dziewczyny chyba w 1dc. Zaszła sobie w ciążę i już sobie wyszłam z ciąży, takie szmery bajery i inne zabawy. W nocy przeżyłam horror! 1:10 obudził mnie przerazliwy ból w podbrzusza.. Dostałam takich skurczy, które wywołały dodatkowe objawy niepożądane. Rozrywalo mnie w środku. Mąż siedział że mną w łazience, ja wylam na kiblu i czekałam aż nospa zacznie działać, finalnie zjadłam 3 tabsy. Ale po prawie godzinie zaczęło odpuszczac na szczęście. Zajebiscie się przestraszyłam, że to może być jakaś pozamaciczna,, niedaj boże w jajowodzie bo najmocniej mnie lapalo po lewej stronie. Więc czeka mnie dziś i tak wizyta u gina żeby powiedzieć o całym zajsciu. Mam nadzieję, że @sie rozkręcić. I już nie będzie mnie tak bolało.

A jeszcze pokaże wam wynik mojego niezawodnego testu w porównaniu z tym ze środy :) wydaje mi się że ciąża była i nima. :)
Koszmar... Nawet nie chce sobie wyobrażać co przeżyłaś. Trzymaj się kochana i walcz u lekarza. Dobry specjalista ci doradzi, czego tam brakuje, że się ta ciąża nie ostala. Następna będzie na 9mcy.
Kochana podejrzewam że jest tak jak mówisz. Na bank sie coś zadzialo i niestety nie dalo rady. Kurczę to niesprawiedliwe.

U mnie poki co bez zmian. Wydaje mi sie ze ciemnieje moja kreseczka ale pewna nie jestem. Przebudzilam sie o 5.00 i już nie spie bo jak pomyslalam ze mam testować to sie zestresowalam i juz pospane było.
To test z dzisiaj. O 10.00 zadzwonię po wynik bety. Boję się. Zobacz załącznik 943020
Masz już wynik?? Trzymam mocno kciuki!!

reklama
Ja zdam relacje z naszych postepow. No więc temp sobie w kulki leciała, testy owu też takie nie do końca pozytyw, aaale, wydaje mi się, że koniec końców wstrzelilismy sie (dobor slow adekwatny;) idealnie. Nawet o dziwo po 3 cyklach z wiesiolkiem był w końcu plodny sluz[emoji119] Nie jakieś powalajace ilosci, ale był. Dołożyliśmy też zelu kinderwunsch, więc atak zmasowany;)
Tak więc za jakieś 5 dni będzie pelen arsenal objawow, stay tuned [emoji6] [emoji23]

Do góry