reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Chociaż z drugiej strony jakbym poszła wczoraj, to może było jeszcze na tyle wcześnie, ze nie zobaczyłby nawet zarodka i dopiero by była histeria przez kolejny tydzień. Sama już nie wiem co gorsze [emoji16]
Tak czy siak byłaby panika, więc lepiej już poczekaj spokojnie do piątku. A bety we Wloszech też się nie robi na własne życzenie? Ja tu odkryłam jedną "walk in clinic" gdzie podobno można zrobić samemu bez zlecenia lekarza. No ale póki co jeszcze nie było okazji[emoji28]

reklama
Tak czy siak byłaby panika, więc lepiej już poczekaj spokojnie do piątku. A bety we Wloszech też się nie robi na własne życzenie? Ja tu odkryłam jedną "walk in clinic" gdzie podobno można zrobić samemu bez zlecenia lekarza. No ale póki co jeszcze nie było okazji[emoji28]

Na pewno są jakieś prywatne laboratoria, gdzie mogłabym zrobić, ale po co? Już poczekam na tą wizytę, odpoczywam, biorę progesteron, a na tym etapie nic więcej nie można zrobić :)
Muszę się uzbroić w cierpliwosc, bo przecież już teraz przez całe życie będę się o ono martwić... także praktykuję [emoji16]

Na pewno są jakieś prywatne laboratoria, gdzie mogłabym zrobić, ale po co? Już poczekam na tą wizytę, odpoczywam, biorę progesteron, a na tym etapie nic więcej nie można zrobić :)
Muszę się uzbroić w cierpliwosc, bo przecież już teraz przez całe życie będę się o ono martwić... także praktykuję [emoji16]
Ja tez sie martwie ,brzuch w nocy pobolewa od paru dni a i tak nie mam krwawien to wiec moze to normalne. Mam malo objawow,bardzo malo.cycki sie powiekszyly ale nie bola,chyb ze nacisne to troche czasem,chodze siku czesciej,i szybciej chodze spac.a tak to nie ciazowo sie czuje a to juz z 6 tydzien

A jak tam u ciebie?robilas bete?
No miałam robiona w czwartek 14.02 na wizycie. Dzis dostałam wynik ze bylo wtedy 41. Ale testy mi ciemnieja wiec mam nadzieje że tym razem będzie dobrze. Tak wiec beta w 15 dpo a w 28 dc była 41. Test z tego dnia to ten...
LRM_EXPORT_45879325004107_20190214_061007531.jpeg

reklama
Do góry