Jotka to sikamy jutro razem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]Nieee, dziś nie robiłam, jutro rano sikne. Dziś mam ważne praktyki na wa, nej gali nie chciałam się wkurzaC. Ale już czuję ciote, idącą wielkimi krokami więc nie mam już nadziei
reklama
Jotka_
Fanka BB :)
No to trzymam kciuki Kochana!Jotka to sikamy jutro razem [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Jotka_
Jesuuuu dziewczyny byłam dziś na praktykach, malowalysmy dziewczyny do finału Miss Egzotica.. I wygrała dziewczyna w moim MakeUp'ie!!!!! Boziu boziu booooziu... Ależ się cieszę. bardzo fajne doświadczenie. Sorry ale jaram się jak zapalka
flor87
gratuluje !!!!! Naprawde bomba i nie dziwie sie ze sie cieszysz [emoji16]Jesuuuu dziewczyny byłam dziś na praktykach, malowalysmy dziewczyny do finału Miss Egzotica.. I wygrała dziewczyna w moim MakeUp'ie!!!!! Boziu boziu booooziu... Ależ się cieszę. bardzo fajne doświadczenie. Sorry ale jaram się jak zapalka
Mega sprawa[emoji173]Jesuuuu dziewczyny byłam dziś na praktykach, malowalysmy dziewczyny do finału Miss Egzotica.. I wygrała dziewczyna w moim MakeUp'ie!!!!! Boziu boziu booooziu... Ależ się cieszę. bardzo fajne doświadczenie. Sorry ale jaram się jak zapalka
Dziewczyny...
Zaczął mnie dzisiaj kluc lewy jajnik, ten sam co mnie klul na owu. Stwierdziłam że "a mam jeszcze ze 4 testy to se sikne" Na początku nic nie widziałam ale po chwili dojrzalam cień. Teoretycznie termin @mam na 13.02 a siki byly wieczorne i rozcienczone bo sie aktualnie odchudzam i piję dużo wody. Moj M nic nie widzi ale on nie ma tak wprawionego oka jak ja...
Niedobrze mi się zrobiło z tego wszystkiego [emoji37]
Wrzucę Wam fotkę ale musialam ją specjalnie przerobić zeby cokolwiek było widać. Jeśli jutro wyjdzie coś rano po pierwszym siku to muszę zasuwac do lekarza po heparyne...
flor87
Jest kreseczka ! Trzymam kciuki. Rob jutro test i do lekarza ;-)))Mega sprawa[emoji173]
Dziewczyny...
Zaczął mnie dzisiaj kluc lewy jajnik, ten sam co mnie klul na owu. Stwierdziłam że "a mam jeszcze ze 4 testy to se sikne" Na początku nic nie widziałam ale po chwili dojrzalam cień. Teoretycznie termin @mam na 13.02 a siki byly wieczorne i rozcienczone bo sie aktualnie odchudzam i piję dużo wody. Moj M nic nie widzi ale on nie ma tak wprawionego oka jak ja...
Wrzucę Wam fotkę ale musialam ją specjalnie przerobić zeby cokolwiek było widać. Jeśli jutro wyjdzie coś rano po pierwszym siku to muszę zasuwac do lekarza po heparyne...Zobacz załącznik 941728
Jotka_
No to już Ci gratuluję. U mnie natomiast wygląda to takMega sprawa[emoji173]
Dziewczyny...
Wrzucę Wam fotkę ale musialam ją specjalnie przerobić zeby cokolwiek było widać. Jeśli jutro wyjdzie coś rano po pierwszym siku to muszę zasuwac do lekarza po heparyne...Zobacz załącznik 941728
Załączniki
Jotka coś tam sie przebija? Ja nie mogę spac z tego wszystkiego. U mbie cień cienia taki jak wczoraj wieczorem...No to już Ci gratuluję. U mnie natomiast wygląda to tak
Nawet nie ma co fotografować.
Jotka_
No właśnie, nic nie widzisz n moim i to jest smutna rzeczywistość. Chcę już żeby ta @przyszla bo cyce mnie rwa jak złe.Jotka coś tam sie przebija? Ja nie mogę spac z tego wszystkiego. U mbie cień cienia taki jak wczoraj wieczorem...
Nawet nie ma co fotografować.
reklama
Na moim widzę dziś mniej niż wczoraj. Chyba kupię inny test i zobaczymy jutro. Jak zwykle... nie mogłam usnąć wczoraj z wrażenia. Juz zdążyłam zaplanować jak poprzesuwam meble i gdzie postawię łóżeczko [emoji23]No właśnie, nic nie widzisz n moim i to jest smutna rzeczywistość. Chcę już żeby ta @przyszla bo cyce mnie rwa jak złe.
Z objawów to mnie boli w okolicy krzyża i lewego jajnika. Aktualnie mi niedobrze ale myślę że to akurat z nerwów.
Podziel się: