reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

Loli eh no niestety u mnie w sumie 2 poronienia w 14 tyg, 2 w 10 i dwie biochemiczne w 6 tyg :( a teraz puki nie urodze to nie uwierze ze sie uda...

reklama
Loli eh no niestety u mnie w sumie 2 poronienia w 14 tyg, 2 w 10 i dwie biochemiczne w 6 tyg :( a teraz puki nie urodze to nie uwierze ze sie uda...
Straszne to,ja mam juz synka i w sumie to mialam chyba jedna biohem.i teraz ta ciaze po ponad 2 latach i zamiast sie cieszyc ciaza to panikuje strasznie

No kreska jest, ciemniejsza niż ostatnio także w ciąży jesteś na bank! Ale doskonale wiem co czujesz... Sama latam do łazienki co minutę żeby się upewnić, ze nie mam @ także ze swojej strony mogę Ci tylko powiedzieć... gratulacje ;)
A nie możesz się umowic na wizytę u gina nawet? :)
Zrobilam o 4 rano znow ten elektroniczny test i pokazal 2-3 a wczoraj 1-2 .wiec juz mi troszke lepiej i juz wiecej nie robie.nie mam zadnych plamien narazie,bede meczyc taka babke od wczesnych skanow prywatnych,by mi zrobila moze w czwartek lub piatek usg prywatnie:)ile to stresu a to dopiero poczatek

Witam się w 22dc, 10dpo. Czekam na @. Wszystkie znaki na ziemi i na niebie zwiastuja że przyjdzie do mnie 12tego.i tak zapewne będzie. Biorąc pod uwagę, że dziś sobie siklam dla testu na ten test co ostatnio pokazał mi kreskę mimo iż ciąży nie było. I... Znowu pokazał kreskę :) hahah identyczna. Więc. Ja tam już nie mam złudzeń, wszystkie obawy są @owe :) czekam na te parszywa ciotke i na 21 lutego mam wizytę u gin. Zobaczymy czy coś zaradzi...

Zrobilam o 4 rano znow ten elektroniczny test i pokazal 2-3 a wczoraj 1-2 .wiec juz mi troszke lepiej i juz wiecej nie robie.nie mam zadnych plamien narazie,bede meczyc taka babke od wczesnych skanow prywatnych,by mi zrobila moze w czwartek lub piatek usg prywatnie:)ile to stresu a to dopiero poczatek

Ja tez robiłam do wczoraj, widziałam ze ciemnieje i więcej nie robię, szkoda nerwów ;)
Stresu co nie miara, ale trzeba się cieszyć, teraz jest ten moment, będziemy płakać jeśli przyjdzie na to czas, ale miejmy nadzieje, ze to będą tylko łzy szczęścia ;)

Witam się w 22dc, 10dpo. Czekam na @. Wszystkie znaki na ziemi i na niebie zwiastuja że przyjdzie do mnie 12tego.i tak zapewne będzie. Biorąc pod uwagę, że dziś sobie siklam dla testu na ten test co ostatnio pokazał mi kreskę mimo iż ciąży nie było. I... Znowu pokazał kreskę :) hahah identyczna. Więc. Ja tam już nie mam złudzeń, wszystkie obawy są @owe :) czekam na te parszywa ciotke i na 21 lutego mam wizytę u gin. Zobaczymy czy coś zaradzi...

Ja bym siknela jeszcze pojutrze, żeby zobaczyć czy kreska ciemnieje :)

Nie zciemnieje. To ewidentnie jakiś cholerny błąd testu. Kreska jest identyczna jak ostatnio :) więcej go nie kupię już napewno :) tak samo jak Bobo testów.. Bo taka masakra.... Wogole przestanę chyba robić jakie kolwiek testy.. No ileż można znosić, sikasz i widać kreskę... A wy sikacie i biel... A teraz miałyscie takie bladziochy jak te moje... Teraz wy jesteście w ciąży z czego ogromnie się cieszę, ale ja poraz któryś widzę kreskę i nic z niej nie wyniknie jak poprzednimi razami. Co zrobić.

Proszę bardzo. Taka sama jak poprzednio :) lewe te testy są że nie mogę.. I takie ***** wciskająx kobieta, które naprawdę albo pragną ciąży, albo się jej boją... No ludzie.

Edit:oczywiście tego na foto nie widać ale ona jest różowa. Normalnie zabarwiona jak prawdziwa...

Załączniki

• IMG_20190209_060859.jpg
    IMG_20190209_060859.jpg
    251,8 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Zdjecie!!

Do góry