cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
Loli eh no niestety u mnie w sumie 2 poronienia w 14 tyg, 2 w 10 i dwie biochemiczne w 6 tyg
a teraz puki nie urodze to nie uwierze ze sie uda...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Straszne to,ja mam juz synka i w sumie to mialam chyba jedna biohem.i teraz ta ciaze po ponad 2 latach i zamiast sie cieszyc ciaza to panikuje strasznieLoli eh no niestety u mnie w sumie 2 poronienia w 14 tyg, 2 w 10 i dwie biochemiczne w 6 tyga teraz puki nie urodze to nie uwierze ze sie uda...
Ten jest sprzed 11 rano dzis,nie pierwsze siki.Zobacz załącznik 941100Zobacz załącznik 941100
Zrobilam o 4 rano znow ten elektroniczny test i pokazal 2-3 a wczoraj 1-2 .wiec juz mi troszke lepiej i juz wiecej nie robie.nie mam zadnych plamien narazie,bede meczyc taka babke od wczesnych skanow prywatnych,by mi zrobila moze w czwartek lub piatek usg prywatnieNo kreska jest, ciemniejsza niż ostatnio także w ciąży jesteś na bank! Ale doskonale wiem co czujesz... Sama latam do łazienki co minutę żeby się upewnić, ze nie mam @ także ze swojej strony mogę Ci tylko powiedzieć... gratulacje
A nie możesz się umowic na wizytę u gina nawet?![]()
Zrobilam o 4 rano znow ten elektroniczny test i pokazal 2-3 a wczoraj 1-2 .wiec juz mi troszke lepiej i juz wiecej nie robie.nie mam zadnych plamien narazie,bede meczyc taka babke od wczesnych skanow prywatnych,by mi zrobila moze w czwartek lub piatek usg prywatnieile to stresu a to dopiero poczatek
Witam się w 22dc, 10dpo. Czekam na @. Wszystkie znaki na ziemi i na niebie zwiastuja że przyjdzie do mnie 12tego.i tak zapewne będzie. Biorąc pod uwagę, że dziś sobie siklam dla testu na ten test co ostatnio pokazał mi kreskę mimo iż ciąży nie było. I... Znowu pokazał kreskęhahah identyczna. Więc. Ja tam już nie mam złudzeń, wszystkie obawy są @owe
czekam na te parszywa ciotke i na 21 lutego mam wizytę u gin. Zobaczymy czy coś zaradzi...
Zdjecie!!Witam się w 22dc, 10dpo. Czekam na @. Wszystkie znaki na ziemi i na niebie zwiastuja że przyjdzie do mnie 12tego.i tak zapewne będzie. Biorąc pod uwagę, że dziś sobie siklam dla testu na ten test co ostatnio pokazał mi kreskę mimo iż ciąży nie było. I... Znowu pokazał kreskęhahah identyczna. Więc. Ja tam już nie mam złudzeń, wszystkie obawy są @owe
czekam na te parszywa ciotke i na 21 lutego mam wizytę u gin. Zobaczymy czy coś zaradzi...