reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki ze stażem ponad rok

reklama
Ale masakra, dziewczyna n pazdziernikowkaxh wrzuciła ten sam test z krecha... Oczywiście mocniejsza niż moja tylko że ona jest już po terminie.... Masakra...

Ale masakra, dziewczyna n pazdziernikowkaxh wrzuciła ten sam test z krecha... Oczywiście mocniejsza niż moja tylko że ona jest już po terminie.... Masakra...
No przecież kuzwa to normalna kreska jest!!!wez ty idz na bete bo masz taka mozliwosc,albo do ginekologa albo do innej apteki albo do egzorcysty jak masz kreski duchy:)

No chyba wybiorę egzorcyste.
Mam jeszcze parę dni do @to sobie poczekam. Ale pokaże Ci coś.
Pierwsze foto jest z tamtego miesiąca :)
Drugie z dziś.
Bo ewidentnie błąd matriksa te same wylazaxe kreski testowe... Albo.. Mam jakiś nowotwór albo torbiel czy inne gunwo

Załączniki

• IMG_20190209_093802.jpg
    IMG_20190209_093802.jpg
    242,2 KB · Wyświetleń: 110
  • IMG_20190209_060859.jpg
    IMG_20190209_060859.jpg
    251,8 KB · Wyświetleń: 106
No chyba wybiorę egzorcyste.
Mam jeszcze parę dni do @to sobie poczekam. Ale pokaże Ci coś.
Pierwsze foto jest z tamtego miesiąca :)
Drugie z dziś.
Bo ewidentnie błąd matriksa te same wylazaxe kreski testowe... Albo.. Mam jakiś nowotwór albo torbiel czy inne gunwo
Ciekawe bardzo,to pierwsze bardziej rozmyte jest,a bylas na becie czy zaraz okres przyszedl w poprzednim mcu?moze to mikroporonienie bylo?

W tamtym miesiącu 2 dni po teście normalnie @ jak w zegareczku. Z tym że dzień wcześniej już miałam plamienia... Które nigdy mi się nie zdażyly.
Teraz wg kalendarzyka powinnam mieć @ 14.02, ale według moich wyliczeń i dnia kiedy było owu powina być 12-13maksymalnie... Więc jak do 15 nie Pr, yjdzie to będzie anomalia warta sprawdzenia. :D ale nawet jeżeli będzie wg. Kalendarzyka 14tego to i tak ta dzisiejsza kreska jest podejrzana bo wyszła dość wcześnie.. :p mam jeszcze dwa inne testy powtórzę może jeden w poniedziałek a swoją niezawodna torpede, ktor nigdy mi nic nie pokazała zostawię sobie na deser. Najgorsze jest to nie nawet cyce przestają mnie boleć...A zaczyna boleć krzyż... Czyli tak jak to zwykle jest przed @. No i dziś pojawiła się faza uplawow.... A wczoraj jeszcze było sucho.. Czyli idealnie jak na 2 dni przed @ z resztą lookne łam sobie na zdjęcie tej dziewczyny z października no to ona ma tak krechy.... Te są tylko jakieś testowe... Więc zero złudzeń :)

W tamtym miesiącu 2 dni po teście normalnie @ jak w zegareczku. Z tym że dzień wcześniej już miałam plamienia... Które nigdy mi się nie zdażyly.
Teraz wg kalendarzyka powinnam mieć @ 14.02, ale według moich wyliczeń i dnia kiedy było owu powina być 12-13maksymalnie... Więc jak do 15 nie Pr, yjdzie to będzie anomalia warta sprawdzenia. :D ale nawet jeżeli będzie wg. Kalendarzyka 14tego to i tak ta dzisiejsza kreska jest podejrzana bo wyszła dość wcześnie.. :p mam jeszcze dwa inne testy powtórzę może jeden w poniedziałek a swoją niezawodna torpede, ktor nigdy mi nic nie pokazała zostawię sobie na deser. Najgorsze jest to nie nawet cyce przestają mnie boleć...A zaczyna boleć krzyż... Czyli tak jak to zwykle jest przed @. No i dziś pojawiła się faza uplawow.... A wczoraj jeszcze było sucho.. Czyli idealnie jak na 2 dni przed @ z resztą lookne łam sobie na zdjęcie tej dziewczyny z października no to ona ma tak krechy.... Te są tylko jakieś testowe... Więc zero złudzeń :)
Spokojnie spokojnie kochana,mi na jednym tescie w dniu okresu wyszla nitka,a pozniej na innych testach nic,wiec janjuz we wszystko uwierze,trzymam kciuki

reklama
Do góry