reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej. Witam się z rana i zaraz pedze skrobac szyby.
Jugoslawa w ten weekend z kolei goście.
Lux masakra z tym laptopem.
U mnie staraniowo spokój tzn @powoli się kończy i próbujemy znowu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Was.

reklama
Hej hej:-)

Luska trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Luxi masz racje kloc się z nimi, bo co oni sobie wyobrazaja…:tak:

Jugoslawa u mnie w porządku, pracy dużo, ciagle zajeta, ale niedługo swieta i to coraz coraz bliżej i jest super:-D, milego dnia kochana:-)

Misia trzymam za Was kciuki:tak:

U nas poranek zimny, a teraz pochmurno, ma sniegg podobno padac. Witam się z kawka i drugim śniadankiem:-)

Milego dzionka:-)

Hej, hej, piątkowo was wszystkie witam :o)

lux: rewelacja :D:D:D Przynajmniej na koniec się dobrze zachowali :D

jazza: ja kawusię też sobie dzisiaj strzeliłam, bo jakoś obudzić się nie mogłam ;D Ba i u mnie nawet ciacho było :D Babeczka czekoladowa z kremem waniliowym z truskawką :D

misia: ooo gości masz :D Jakaś konkretna okazja czy tak po prostu?

U mnie lekki mrozik, ale ze słoneczkiem, więc dzień praktycznie idealny - przynajmniej na razie :)
Dzisiaj mam zamiar skończyć kompletowanie paczek świątecznych do rodziny, której nie damy rady w święta odwiedzić. Zwykle wysyłamy do tych co za granicą mieszkają.

Udanego dnia :)

Dzien dobry

Luxi no w koncu, bo troche sie naczekalas...

U mnie dzis zapowiadaja na noc -9 stopni :eek:

Milego dnia

reklama
lux: my zwykle robimy paczki z łakociami, takimi typowo polskimi, których nie ma gdzieś tam za granicą. Albo są, ale trudnodostępne i drogie. Takie, żeby trochę radości sprawić. A dla tych z którymi będziemy w święta (objazd jak zwykle) to będą jakieś drobiazgi, bo teraz to w zasadzie jak ktoś czegoś potrzebuje to sobie kupuje na bieżąco. Może jakieś kosmetyki naturalne - kiedyś znalazłam sklepik z takimi peelingami i masłami do ciała na bazie naturalnych składników. Pachniały nieziemsko i pięknie działały na skórę. Tylko musze znaleźć ponownie ten sklep :D

Do góry