reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej. Witam się z rana i zaraz pedze skrobac szyby.
Jugoslawa w ten weekend z kolei goście.
Lux masakra z tym laptopem.
U mnie staraniowo spokój tzn @powoli się kończy i próbujemy znowu.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie Was.

reklama
Hej hej:-)

Luska trzymam za Was ogromne kciuki:tak:

Luxi masz racje kloc się z nimi, bo co oni sobie wyobrazaja…:tak:

Jugoslawa u mnie w porządku, pracy dużo, ciagle zajeta, ale niedługo swieta i to coraz coraz bliżej i jest super:-D, milego dnia kochana:-)

Misia trzymam za Was kciuki:tak:

U nas poranek zimny, a teraz pochmurno, ma sniegg podobno padac. Witam się z kawka i drugim śniadankiem:-)

Milego dzionka:-)

Hej, hej, piątkowo was wszystkie witam :o)

lux: rewelacja :D:D:D Przynajmniej na koniec się dobrze zachowali :D

jazza: ja kawusię też sobie dzisiaj strzeliłam, bo jakoś obudzić się nie mogłam ;D Ba i u mnie nawet ciacho było :D Babeczka czekoladowa z kremem waniliowym z truskawką :D

misia: ooo gości masz :D Jakaś konkretna okazja czy tak po prostu?

U mnie lekki mrozik, ale ze słoneczkiem, więc dzień praktycznie idealny - przynajmniej na razie :)
Dzisiaj mam zamiar skończyć kompletowanie paczek świątecznych do rodziny, której nie damy rady w święta odwiedzić. Zwykle wysyłamy do tych co za granicą mieszkają.

Udanego dnia :)

Dzien dobry

Luxi no w koncu, bo troche sie naczekalas...

U mnie dzis zapowiadaja na noc -9 stopni :eek:

Milego dnia

reklama
lux: my zwykle robimy paczki z łakociami, takimi typowo polskimi, których nie ma gdzieś tam za granicą. Albo są, ale trudnodostępne i drogie. Takie, żeby trochę radości sprawić. A dla tych z którymi będziemy w święta (objazd jak zwykle) to będą jakieś drobiazgi, bo teraz to w zasadzie jak ktoś czegoś potrzebuje to sobie kupuje na bieżąco. Może jakieś kosmetyki naturalne - kiedyś znalazłam sklepik z takimi peelingami i masłami do ciała na bazie naturalnych składników. Pachniały nieziemsko i pięknie działały na skórę. Tylko musze znaleźć ponownie ten sklep :D

Do góry