reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Mam nadzieje kochane ....

Ogarniam chate przed jutrzejszym grillem .... słońce póki co jest chociaz deszcz zapowiadali wiec mam nadzieje ze i jutro będzie super pogoda ....

Edita noo ciekawa jestem jak tam po wizycie ....

reklama
Dziewczyny, a więc mam mieszane uczucia... w sumie ok.
Gin mój śmiał się trochę ze mnie.. Ja mu mówię, że pół roku i nic, że się nie udało, a on do mnie, ze widzi to inaczej: Że to tylko 6prób. Popatrzył na moją historię sprzed porodu, ciąży i po ciąży i mówi- na razie wygląda pani bardzo zdrowo, zobaczmy co ta się dzieje. No i tak. endo coś tam bardzo ładne?, pęcherzyk dom.w prawym jajniku 11-12mm w 10dc więc mówi, że ładnie - i oprócz niego dwa mniejsze w tym samym jajniku, w lewym kilka mniejszych... Szyjka ładna, macica ładna, wszystko ładne... Mówi że owu za parę dni, i mogę ewentualnie za 10 dni sprawdzić czy pękł. Mówię mu o prl i tsh, a on do mnie, że jak owulacja jest to reszta powinna działać też dobrze, ze jak chcę to mogę zbadać, a na to chwilę on mi poleca:
WCZASY W DNI PŁODNE i przyjśc do niego z ciążą.
No wiecie co?
Powiedział 30% głowa. Nie myśleć o tym.
Bardzo mądre co?:baffled::szok::eek:
Wiec zastanawiam się czy przyjść do niego za 10 dni, czy porobić te badania...
Sama widziałam te pęcherzyki, żadnych torbieli, PCOS, nic...
Ech...
Niby zdrowa, więc co?
Aha, ten bolący teraz jajnik co mnie ciągnie- zbliżająca się ovu i rosnące jajo... Więc dobrze odczuwam z którego jajnika mam ovu.
Muszę sprawę przemyśleć... Nie wiem, myślałam, że będzie coś nie tak,a on mnie zaskoczył...

Witam Was dziewczynki;-)

Anula kochana wstaw mi foteczki tych testow;-) i po cichu gratuluje&&&&&&

Jugoslawa super wiesci teraz czekac tylko na efekt &&&&&&

Cytrynko ale czapa jak niema tam takich pysznosci:/

Kochana ja wczoraj w pracy a dzis wolne, wiec zakupy Ikea, sprzatanie auta i dostalam wene na koszenie trawy;-)
Niewiem co jest i dlaczego mam tyle sluzu mlecznego...leci ze mnie strasznie:/
Wiecie cos na temat tego? Cykl bezowulacyjny:/

Edita, ooo to tak jak gadka mojego gina jak do niego przyszłam ;) tyle, że ja nie miałam owulacji co się później okazało :) no skoro wszystko dobrze.. to może się uda :) każdej zdrowej parze do roku może ponoć zejść na starania :) 3mam kciuki! :*

julia, a który dzień cyklu? Ja miałam tak 3 cykle temu gdzieś, że tak mega tego ze mnie leciało i okazało się, że jakaś bakteria czy cuś i mi tabletki dopochw. przepisał. Zauważył to jak chciał pobrać na cytologię.

No zrobiłam test ok. 18 i krecha dosyć wyraźna o 14 nie wyszło nic :) czyli się chyba zbliża :) czuję, że jak będzie owu. to jutro , bardziej może pojutrze, ale jutro może wyjdzie pozytyw ;))) Ale w razie czego dzisiaj też się bierzemy ;) M. chce codziennie, żeby nie było na niego :D :D :D A ja ogarnęłam chatkę, tylko gary zostały ;)

Asiu opowiadaj jak Ignas ;-)?właśnie pamiętam ze ty szybko testowalas ....

Jula zebym nie patrzala w nie tepo i czekala sz zaczyna do mnie machac too ...wyladowaly w koszu ;-) zobaczymy co będzie ....

Moniusia przyjemnego i owocnego dzialania ;-)

Edita może faktycznie poczekać ....głowa dziala "cuda" grr ....

reklama
Anula Ignaś jest cudo :) pogodny taki ciagle usmiechniety. Cudowny czas dla nas teraz :)
Tak ja wczesnie testowalam, jak poszlam na bete to wyszla mi 8 ;) moj gin tylko patrzyl na mnie znad wyniku i myslal pewnie ze stuknieta haha no ale juz mu nie mowilam ze co miesiac tak testowalam ;)
Kciukasy wielkie zaciskam. Moze to moj bocian u ciebie :-) :-) :-)

Załączniki

• 1430423585514.jpg
    1430423585514.jpg
    16,7 KB · Wyświetleń: 55
Do góry