reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Jak to ktora? :) po kolei wszystkie z tabelki:)

Ja czekam u gina.. dwie babki przede mną. .
Coś jajniki ciągną jak moja sis miala przy ostrym zap.pecherza.. nosz kurna:( ciekawe co mi powie....

Jugosława
Super, że ovu byla;) ale teraz masz grzeczne jajniki;)

Anula
3testy nie mogą kłamać! !!;)

Dziewczynki ja się nie napalam bo sfiksuje chyba ;-) one sa hmm lekko widoczna kreska ciążowa do pozytywnuch dwóch tlustych kresek to dalekoo ...

Edita daj znać ;-)

Dam dam ale pewnie wieczorem bo od razu do domu-Mlody czeka i jedziemy do mojej siostry ;) mam mieszane uczucia..

A jak Tobie wyszły 2kreski na 3różnych testach-nawet bladziochy-to szansa jest bardzo duża!

Jugoslawa kochana cudne wiesci powizytowe, ciesze sie, ze takie ladne postepy zrobily Twoje jajniki i pecherzyki, teraz tylko kciuki trzymac:-)

Cytrynowa wiesz jak ja bym zjadla takiego prawdziwego ptysia? :-DKiedys w cukierniach mozna bylo kupic lepsze, ale teraz to rzadko kiedy sie zdarza:tak:

Moniusia trzymam kciuki za Twoja owu kochana ;-)

Anulka kochana jak trzy rozne testy tak pokazaly to musi cos byc a z taka iloscia kciukow i pozytywnych mysli to kreska bedzie ciemniec:tak:

Edita kochana kciuki za wizyte:tak:

Jeszcze pol godziny i weekend:-D

Jazza prosilam żebyś skonczyla temat ciastek z kremem. Gdzie ja w uk znajde ptysie? Albo chociaż eklerki? A już prawie zapomniałam że takie dobrocie istnieją i ja je uwielbiam. A teraz znowu mam ochotę na krem. Zaraz coś sobie w sklepie znajdę.

anula: nie no jak 3 firm testy podobnie pokazują to zdecydowanie coś jest na rzeczy :D Nie dziwne, że one blade skoro to dosyć wcześnie jak na test. Mam nadzieję, że z dnia na dzień będą ciemniały :D

edita
: mam nadzieję, że jajniki cię ciągną, ale z innego powodu ;) Dwie babeczki to szybko powinno pójść. Daj znać koniecznie co i jak :) Mam nadzieję, że moje jajniki będą już teraz współpracowały, a nie się leniły ;) Miłego spotkania z siostra :)

jazza: postęp jest, to budujące :) Co do ptysiów to też mam wrażenie, że kiedyś były lepsze :| Szkoda, bo nie zawsze jest czas, żeby coś zrobić samemu, a człowiek ma ochotę. Grunt to mieć jakąś sprawdzoną cukierenkę i korzystać w chwilach słabości :D:D:D Jeszcze 4 minuty i weekend :D

cytrynowa: biedna ty bez słodkości w tym uk :( A nie ma jakiś substytutów? Chociaż smaku eklerki albo ptysia nic nie zastąpi :(

reklama
Do góry