reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

Hej hej:-)

Misia tez ciesze się słonko, ze jesteś;-)

Anula hej kochana. W pracy dobrze, ostre tempo hehe, nie mam czasu kompletnie na nic, a dni leca jak szalone;-). Dzis mamy przeprowadzke, przenosimy się do większych sal, otwieramy dwie nowe sale wykładowe i nowe biuro, w tym samym budynku, ale teraz z rozmachem hehe:-D. Ostatnio wygrałam dwa nowe przetargi, jeden wczoraj, cieszyłam się jak glupia, pracuje jak wol, ale widać efekty tej harówki, szkola zaczyna przynosić zyski i norfmalnie geba mi się cieszy, ze to przede wszystkim moja zasluga, bo chce, bo mam energie by to rozwijać. Skromna jak widac nie jestem hehe ale sama musze sie pochwalic:-D A co do staran to nie robiliśmy badan, już pisałam niedawno, ze pewnie wiele osob uważa mnie za dziwna, ale ja chociaż pragne dziecka przeogromnie to nie mierze temp, nie obserwuje się, nie fiskuje nad tym, na razie badan nie chce robic, jak się uda tak po prostu to się uda, a na razie chce korzystać z zycia i teraz czuje się szczesliwa bez zadnej presji rozumiesz? Ja musze tak robic bo tylko tak robiąc czuje się szczesliwa;-)

Misia aaaaaaa ogromne gratulacje kochana pięknie, pokazalas im kto tu rzadzi, you’re the boss:-)

Jugoslawa kochana miłego dzionka:-)

Moniusia trzymam mega ogromne kciuki:-)

Aschlee kochana idziesz jak burza i bardzo się ciesze ze wszystko ok u Ciebie:-) a ja tez czolowy zmarluch RP jestem hehe:sorry:

Luxi ciesze się, kochana, ze tak Ci się podoba w nowej pracy:-)

Anula no gratulatki z okazji nowej pracy kochana, super:-)

Ale zimny poranek, ale za to slonecznie sie zapowiada. Ok do pracy uciekam, bo dzis wiecej rpacy niz czasu;-)

Milego dzionka:-)

reklama
jazza, Ty karierowiczko :) super :)! Jeszcze jak można wykorzystać wiedzę ze studiów w pracy to mega :))) Najważniejsze, że tak jak piszesz czujesz się tak szczęśliwa :) Mi się wydaje z doświadczenia , że te mierzenia, suplementy itp. na nic się zdają.. jeśli jest wszystko dobrze to prędzej czy później się człowiek wstrzeli w owu. z resztą kobiety zdrowe przez tydzień koło owu mogą zajść w ciążę, więc jeśli jest ta owu to po prostu jest :) Przy ivf widzę, że te wszystkie dodatki, które mają pomóc zajść w ciążę to niewiele dają. No jedynie witaminy na poprawę nasienia, bo coś chociaż działają, ewentualnie clo jesli czynnik żeński.. Myślę, że też dużo daje, że masz zajęcie, pracę, którą lubisz, która daje Ci uczucie jakiegoś spełnienia :) Ja pracuję w nie swoim zawodzie, a za bardzo sie emocjonuje, więc uczyć do szkoły bym nie poszła, bo dzieci.. i w sumie mimo podjęcia studiów marzyło mi się tylko zawsze zajmowanie domem i opieka nad dziećmi.. choć studiów nie żałuję, bo zdobyłam coś czego mi nikt nie odbierze :))) Jeśli jest w miarę dobrze to kiedyś Ci się uda po prostu :) chociaż ja bym się zbadała i chłopa, chociaż takie podstawy :) w szczegóły nie ma co wchodzić, bo idzie zwariować :) Buźka ;*

anula, no pięknie, gratuluję kochana :) to chyba dosyć fajna praca hm? :)

Ostatnia edycja:
Jazza serdecznie Gratuluję ! Super robota i jestem z ciebie dumna ! A podejscia do staran naj nornalniej w świecie ci zazdroszczę ! Teraz chyba zmienie priorytet

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Jazza gratki :*
No i podziwiam za podejscie dla staranek.Twarda kobitka z Ciebie :tak:
Wazne ze jest Ci dobrze i ze jestes zadowolona z tego co masz i co robisz :tak:

Witam

Misia gratuluje posady;)

Anula a no widzisz praca i niema czasu tu zajrzec:/

Lux no fajne przezycie jak pojdziesz ale to od Ciebie zalezy czy chcesz...

Jazza jestem jestem juz...

Moniusia ale sie wybyczysz:) &&&&&

Hej dziewczyny,

jak tam wam mija weekend?
U mnie chłodno, ale słonecznie. Mój TŻ się przeziębił i normalnie jakbym miała w domu dziecko :p Jak facet choruje to istny armagedon :D

julia: jak powrót do pracy? Jak wasze sprawy?

jazza: doskonale rozumiem twoje podejście do tematu starań :) Gratuluję sukcesów w robocie :D Widać, że jesteś odpowiednią osobą do tego co robisz :D Super!

Cicho u nas ostatnio...Udanego wieczoru laski! :)

Jugoslawa u mnie tez zimno.Niby slonce swiecilo ale nie dosc ze zimno to czasami wieje ze glowe z plucami chce wyrwac.Mnie chyba jakis katar bierze nafaszerowalam sie czosnkiem,woda z miodem i cytryna i goraca herbatka

aschlee: teraz to się dopiero zacznie masowe przeziębianie :/ Zdrówka życzę :) Chociaż dobrze się zabezpieczasz :D U mnie też dużo miodu i cytryn idzie. A do tego świeży imbir. Mam nadzieję, że pomogą te naturalne specyfiki :)

reklama
Do góry