reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Lux i Jugoslawa to sie tylko tak wydaje.A mnie te dni strasznie sie ciagna.Myslalam ze pozniej juz bede spokojniejsza ale strach to chyba do samego porodu bedzie.
Dopiero w styczniu chyba troche odetchne z ulga bo juz bede pewna ze wtedy nawet gdyby nie chciala czekac do lutego (a lekarze pozbawiaja mnie nadziei dotrwania do terminu) to mala da sobie rade.A tu dopiero pazdziernik sie zaczal :(

Nie bede marudzic bo ciesze sie z tego co mam ale cykor tez mnie czasem dopada.

Luxi kochana zleci i potemTy zaczniesz staranka,wkleisz piekny tescik i foteczki z USG i u Ciebie bedziemy odliczac czas do porodu

Jugoslawa a co u Ciebie slychac.Przepraszam ale skleroza straszna mnie meczy i za nic nie moge sobie przypomniec :/

Ostatnia edycja:
Jugoslawa a tydzień leci, dosyć szybko ale pozytywnie, właśnie dzisiaj podpisalam umowe o prace takze zmiany, zmiany ....

I u nas cieplo,slonecznie po mimo 16 stopni na liczniku ;-)

Moniusia noo dzielna dziewczynka z ciebie .... jeszcze troszkę i będzie pozytywnie po wszystkim ;-) choduj wiec tam dorodne jajeczka ;-)

Misia no i pozytywnie .... pochwalisz się co będziesz robila? ;-)

Lux no zdolniacha z ciebie ;-) ale fajnie ze jestes zadowolona,ze chodzisz z przyjemnością do pracy no i zawsze to jakis pewniak podczas staran.

Aschle noo czas leci ...jeszcze troszkę, troszenke ;-) i Vivi wyskoczy ....a twoj strach jak najbardziej jest stosowny po takich przejsciach ... no ale równie duzo radości jest z brzusia co ? ;-)

Chyba nikogo nie pominelam ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Asch, Anula, Jugi, ja wiem, ze musze sie szybko uczyc w tej pracy, bo za jakis czas zostane sama na cale dnie i co wtedy? nikt mi nie pokaze, nie pomoze, jedynie klient wytlumaczy czy przedzwonie do brata by mi wyjasnil...
Asch-ja wiem, ze sie boisz, pamietam jakie mialas przeboje w ciazy, zobacz jak wysoko juz jestes, blizej porodu niz dalej :-)
Anula gdzie teraz i jako kto bedziesz pracowac?

Asch, Anula, Jugi, ja wiem, ze musze sie szybko uczyc w tej pracy, bo za jakis czas zostane sama na cale dnie i co wtedy? nikt mi nie pokaze, nie pomoze, jedynie klient wytlumaczy czy przedzwonie do brata by mi wyjasnil...
Asch-ja wiem, ze sie boisz, pamietam jakie mialas przeboje w ciazy, zobacz jak wysoko juz jestes, blizej porodu niz dalej :-)
Anula gdzie teraz i jako kto bedziesz pracowac?
Branża farmaceutyczna - administracyjne sprawy ;-)

Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka

Anula powodzenia kochana.Na pewno bedziesz super pracownikiem :thumbup::thumbup::thumbup:

Luxi a Wy wracacie do staranek w marcu? Bo nie wiem czy dobrze pamietam?

Anula powodzenia kochana.Na pewno bedziesz super pracownikiem :thumbup::thumbup::thumbup:

Luxi a Wy wracacie do staranek w marcu? Bo nie wiem czy dobrze pamietam?

no jakos marzec, kwiecien, od grudnia chce zaczac brac infolic lub inofem i licze na cud, tak strasznie marze o coreczce, a potem po kilku latach synus mi sie marzy :-)

reklama
Do góry