reklama
Jugosława
Fanka BB :)
Hej laski,
miałam ostatnio ograniczony dostęp do komputera i internetu
Ale już jestem
misia: super!!! Gratuluję pracy!
lux: no faktycznie dziwna ta propozycja...może woli jakąś bliską kobietę niż chłopa Chociaż, w dniu porodu to może jeszcze dziesięć razy zdanie zmienić Cieszę się, że w pracy ci dobrze
moniusia: szybko zleci ten czas Niech ci tam rosną jaja ładne ;D
jazza: udanego dnia moja droga Już prawie weekend
anula: jak tydzień mija kochana?
U mnie za oknem piękny dzionek! Słonko świeci, aż chce się żyć! Kolorki jesieni już widać. Oj czekam na te kolory, czekam
Udanego dnia laski
miałam ostatnio ograniczony dostęp do komputera i internetu
Ale już jestem
misia: super!!! Gratuluję pracy!
lux: no faktycznie dziwna ta propozycja...może woli jakąś bliską kobietę niż chłopa Chociaż, w dniu porodu to może jeszcze dziesięć razy zdanie zmienić Cieszę się, że w pracy ci dobrze
moniusia: szybko zleci ten czas Niech ci tam rosną jaja ładne ;D
jazza: udanego dnia moja droga Już prawie weekend
anula: jak tydzień mija kochana?
U mnie za oknem piękny dzionek! Słonko świeci, aż chce się żyć! Kolorki jesieni już widać. Oj czekam na te kolory, czekam
Udanego dnia laski
Jugoslawa u mnie tez niby slonce ale zimno jaknie wiem ledwo 10 stopni.W weekend chyba pojde z corka na listki do lasu i pokombinujemy cos potem
Lux super ze praca sie podoba
Ja tez ostatnio cos weny nie mialam mezu mi wyjechal i tak sobie siedze z Corka i psami
Milego dzionka
Misia super wiesci kochana my tu bedziemy zaciskac kciukasy za Ciebie
Ja tez ostatnio cos weny nie mialam mezu mi wyjechal i tak sobie siedze z Corka i psami
Milego dzionka
Jugoslawa u mnie tez niby slonce ale zimno jaknie wiem ledwo 10 stopni.W weekend chyba pojde z corka na listki do lasu i pokombinujemy cos potem
Milego dzionka
bratowa mnie duzo sama zostawia i wtedy sie najwięcej ucze, opanowalam juz sporo, faktury, nazwy towaru, kody pamietam na pamiec od najbardziej chodliwych towarow, towar umiem wprowadzac i ceny ustalac, ale duzo jeszcze przedemną
juz przyszla jesien,. byle zima zleciala i bede sie starac :-)Luxi dasz rade kochana.Zobacz ile juz sie nauczylas.Teraz to juz pojdzie z gorki i byle do staranek
Zima leci najszybciej takze luzik.Przynajmniej u mnie tak jest i dobrze bo wiecznie ciemno,zimno i wogole hihi juz mi ciagle zimno,grzejnik w sypuialni na noc odpalam bo jak latam w nocy na siku to potem bardzo mi zimno bylo i nie moglam sie ogrzac
Lada moment bedziemy zaciskac za Ciebie kciuki.
Za reszte staraczek tez mocno trzymam zeby nie bylo &&&&&&&&&&&&&&&&&
Lada moment bedziemy zaciskac za Ciebie kciuki.
Za reszte staraczek tez mocno trzymam zeby nie bylo &&&&&&&&&&&&&&&&&
Luxi wierz mi ze ja tez odliczam tyle ze ja do stycznia hihi a potem bede kibicowac Ci w starankach
W sumie racja staranka to byl fajny ale czasem tez troche dolujacy czas.Aczkolwiek zawsze do samego konca tlila sie nadzieja
W sumie racja staranka to byl fajny ale czasem tez troche dolujacy czas.Aczkolwiek zawsze do samego konca tlila sie nadzieja
reklama
Tobie juz tak niewiele zostalo i przytulisz Vivi, az zazdroszcze pozytywnie :-)Luxi wierz mi ze ja tez odliczam tyle ze ja do stycznia hihi a potem bede kibicowac Ci w starankach
Podziel się: