reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki wiosna 2015 -!kolejne starcie

reklama
Hej laski,

miałam ostatnio ograniczony dostęp do komputera i internetu :(
Ale już jestem :D

misia: super!!! Gratuluję pracy!

lux: no faktycznie dziwna ta propozycja...może woli jakąś bliską kobietę niż chłopa :D Chociaż, w dniu porodu to może jeszcze dziesięć razy zdanie zmienić :D:D Cieszę się, że w pracy ci dobrze :)

moniusia: szybko zleci ten czas :) Niech ci tam rosną jaja ładne ;D

jazza: udanego dnia moja droga :D Już prawie weekend :)

anula: jak tydzień mija kochana?

U mnie za oknem piękny dzionek! Słonko świeci, aż chce się żyć! Kolorki jesieni już widać. Oj czekam na te kolory, czekam :)
Udanego dnia laski :):):)

Jugoslawa u mnie tez niby slonce ale zimno jaknie wiem ledwo 10 stopni.W weekend chyba pojde z corka na listki do lasu i pokombinujemy cos potem ;)

Lux super ze praca sie podoba :tak:

Ja tez ostatnio cos weny nie mialam mezu mi wyjechal i tak sobie siedze z Corka i psami :D

Milego dzionka

Misia super wiesci kochana my tu bedziemy zaciskac kciukasy za Ciebie :tak:

Jugoslawa u mnie tez niby slonce ale zimno jaknie wiem ledwo 10 stopni.W weekend chyba pojde z corka na listki do lasu i pokombinujemy cos potem ;)

Lux super ze praca sie podoba :tak:

Ja tez ostatnio cos weny nie mialam mezu mi wyjechal i tak sobie siedze z Corka i psami :D

Milego dzionka

Misia super wiesci kochana my tu bedziemy zaciskac kciukasy za Ciebie :tak:

bratowa mnie duzo sama zostawia i wtedy sie najwięcej ucze, opanowalam juz sporo, faktury, nazwy towaru, kody pamietam na pamiec od najbardziej chodliwych towarow, towar umiem wprowadzac i ceny ustalac, ale duzo jeszcze przedemną

Zima leci najszybciej takze luzik.Przynajmniej u mnie tak jest i dobrze bo wiecznie ciemno,zimno i wogole hihi juz mi ciagle zimno,grzejnik w sypuialni na noc odpalam bo jak latam w nocy na siku to potem bardzo mi zimno bylo i nie moglam sie ogrzac :)
Lada moment bedziemy zaciskac za Ciebie kciuki.

Za reszte staraczek tez mocno trzymam zeby nie bylo &&&&&&&&&&&&&&&&&

Luxi wierz mi ze ja tez odliczam tyle ze ja do stycznia hihi a potem bede kibicowac Ci w starankach :tak:

W sumie racja staranka to byl fajny ale czasem tez troche dolujacy czas.Aczkolwiek zawsze do samego konca tlila sie nadzieja :)

reklama
Do góry